Δευτέρα, 28 Οκτ.
20oC Αθήνα

Πιέσεις να είναι υποψήφιος στη Ν.Δ. δέχεται ο Δ. Αβραμόπουλος

Πιέσεις να είναι υποψήφιος στη Ν.Δ. δέχεται ο Δ. Αβραμόπουλος

Φουντώνει το παρασκήνιο στη Νέα Δημοκρατία και ενώ αναμένεται από στιγμή σε στιγμή να ανακοινωθεί η υποψηφιότητα του Ευάγγελου Μεϊμαράκη, έρχονται οι πληροφορίες της τελευταίας στιγμής που θέλουν άλλο ένα πρόσωπο έκπληξη να διεκδικεί την προεδρία του κόμματος.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες δέχεται πιέσεις να κατέβει υποψήφιος για αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, αλλά ο ίδιος φαίνεται πως δεν έχει λάβει τις τελικές του αποφάσεις.

Ο κ. Αβραμόπουλος ως Επίτροπος Μετανάστευσης βρίσκεται στο εξωτερικό και σε λίγες ώρες φτάνει στην Αθήνα, αλλά μέχρι τώρα δημοσίως δεν έχει αναφερθεί ούτε μία φορά στα εσωτερικά της Νέας Δημοκρατίας.

Ωστόσο είναι πολλά τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που τον καλούν να θέσει υποψηφιότητα ως αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας και εκείνος φαίνεται να το σκέφτεται σοβαρά προς το παρόν. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι εάν ο κ. Αβραμόπουλος αποφάσιζε κάτι τέτοιο θα είχε περιθώριο μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής να συλλέξει τον απαιτούμενο αριθμό υπογραφών που χρειάζονται για να είναι έγκυρη η υποψηφιότητά του.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε