Τρίτη, 23 Ιουλ.
32oC Αθήνα

“Πρώτη” για Πλατανιά με… τεσσάρα! Απογοητεύει ο Πανθρακικός

ΦΩΤΟ ΑΠΕ (ΑΡΧΕΙΟ)
ΦΩΤΟ ΑΠΕ (ΑΡΧΕΙΟ)

Με τον Γουνδουλάκη να δημιουργεί 3 γκολ και τον Μιλούνοβιτς να… εκτελεί 2 φορές, ο Πλατανιάς πήρε το πρώτο του “τρίποντο” στο πρωτάθλημα, επικρατώντας εντός έδρας του Πανθρακικού με 4-0 – Μόνοι -πλέον- στον πάτο της βαθμολογίας οι Ακρίτες.

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

 

Ιδανικό και πολύ δυνατό ξεκίνημα για τους γηπεδούχους στο ντέρμπι των ουραγών, αφού μόλις στο 3′ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Μετά από λάθη στην άμυνα του Πανθρακικού, ο Γουνδουλάκης βρέθηκε από αριστερά, γύρισε στον Τσουράκη, ο οποίος πλάσαρε από τη μικρή περιοχή για το 1-0. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός ήταν δημιουργός και του 2-0, αφού μετά από δική του μπαλιά (15′) ο Μιλούνοβιτς έπιασε απ’ ευθείας δεξί πλασέ μέσα στην περιοχή, νικώντας τον Αθανασιάδη.

 

Οι Κρητικοί συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο του ματς σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο, πέρα από μια… αναλαμπή του Πανθρακικού, όπου και έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία με τον Ντιγκινί (30′), φάση στην οποία είχε και δοκάρι. Οι δυο ομάδες μπήκαν νευρικά στην επανάληψη, με τους Ακρίτες να προσπαθούν να φτάσουν με αξιώσεις στα αντίπαλα δίχτυα. Οι Κρητικοί όμως ήταν αυτοί που ήθελα περισσότερο τη νίκη, την οποία “κλείδωσαν” στο 60′. Ο Γουνδουλάκης έκανε τη σέντρα, ο Μιλούνοβιτς απέφυγε τον Μπαϊκαρά και πλάσαρε με το δεξί στην απέναντι γωνία για το 3-0. Το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε στο 89′, με το πρώτο τέρμα του Ράμος για την ομάδα του Παράσχου.

Πλατανιάς (Παράσχος): Σωτηρίου, Κουλιμπαλί (Αποστολόπουλος 83′), Σελίν, Μπανανά, Βάντερσον, Γκνιάτιτς (Μουνάφο 73′), Μενδρινός, Ράμος, Γουνδουλάκης, Τσουράκης (Τζιλβάν 75′), Μιλούνοβιτς.
 
Πανθρακικός (Ελευθερόπουλος): Αθανασιάδης, Μελίσσης, Σερφά, Χασομέρης, Ηλιάδης (Μεχία 46′), Ποτουρίδης, Μάρτινς (Λαδάκης 62′), Χαβίτο (Ιγκόρ 66′), Μπαικαρά, Βάλντερ, Ντιγκινί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε