Τρίτη, 23 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Skoda Ξάνθη – Παναθηναϊκός: “Πράσινο” κρας τεστ σε πολλά επίπεδα…

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Έτοιμος για μία αναμέτρηση που ενδεχομένως να τον φέρει και στην κορυφή της βαθμολογίας είναι ο Παναθηναϊκός. Η Ξάνθη τον περιμένει στα Πηγάδια, σε μια αναμέτρηση που μόνο… εύκολη δεν αναμένεται. Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον Αναστασίου, που όσο κι αν διαψεύδεται από πλευράς ΠΑΟ, το σημερινό παιχνίδι κρίνει πολλά και στο ζήτημα της προπονητικής κεφαλής.

Ο Παναθηναϊκός θα μπει στο γήπεδο των Πηγαδίων με στόχο μόνο τη νίκη, καθώς ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Ολυμπιακός δίνει αύριο πολύ δύσκολο παιχνίδι στην Τούμπα και ενδεχόμενο στραβοπάτημα θα δώσει την ευκαιρία στους πράσινους να πλησιάσουν ακόμα παραπάνω στη βαθμολογία.

Οι πράσινοι αντιμετωπίζουν ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, καθώς ο Ντάνιελ Πράνιτς ενημέρωσε μέσω Social Media ότι αντιμετωπίζει ενοχλήσεις, ωστόσο θεωρείται πιθανό να αγωνιστεί κανονικά το απόγευμα.

Παρόντος του Γιάννη Αλαφούζου που θα βρεθεί στο πλευρό της ομάδας, οι πράσινοι δεν αντιμετωπίζουν άλλα αγωνιστικά προβλήματα, κόντρα σε μία Ξάνθη που έχει κόψει, μέχρι στιγμής, βαθμούς από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟ πριν το ματς στην Ξάνθη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε