Δευτέρα, 19 Αυγ.
27oC Αθήνα

Συρία: 3χρονος με θραύσματα οβίδας στο κεφάλι! ΠΡΟΣΟΧΗ, ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Συρία: 3χρονος με θραύσματα οβίδας στο κεφάλι! ΠΡΟΣΟΧΗ, ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Είναι αυτές οι εικόνες η απόδειξη πως η Ρωσία βομβαρδίζει αμάχους στη Συρία; Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται η βρετανική Dailymail, που παρουσιάζει ένα συγκλονιστικό βίντεο με ένα 3χρονο αγοράκι που έχει μεταλλικό θραύσμα καρφωμένο στο κεφάλι.

Ο μικρός Fadi κλαίει από τον πόνο ενώ βρίσκεται σε ένα χειρουργικό τραπέζι και οι γιατροί επιχειρούν να του αφαιρέσουν το θραύσμα που είναι βαθιά σφηνωμένο στο κρανίο του. Ο ανήλικος, όπως υποστηρίζει η Dailymail, χτυπήθηκε από κομμάτι ρωσικής οβίδας μετά τον αεροπορικό βομβαρδισμό της γενέτειράς του Gharnatah, στη Χομς, την Κυριακή. Το Rastan Media Centre, που μετέδωσε το ανατριχιαστικό βίντεο, είπε ότι ο τραυματισμός ήταν τόσο σοβαρός και οι εγκαταστάσεις τόσο άσχημες που οι γιατροί δεν ήξεραν τι να κάνουν. Μεταφέρθηκε τελικά σε νοσοκομείο στη Χομς όπου οι χειρουργοί πέρασαν 2,5 ώρες για να αφαιρέσουν το μεταλλικό θραύσμα από το κεφάλι του.

Επέζησε ως εκ θαύματος και αναρρώνει στο νοσοκομείο, με τους γονείς του να δηλώνουν σοκαρισμένοι και θυμωμένοι και να αρνούνται να σχολιάσουν τα απειλητικά για τη ζωή του γιου τους τραύματα που αποδίδεται στη ρωσική επίθεση στη Συρία. Το τρομακτικό βίντεο έχουν στην κατοχή τους οι γιατροί στη Συρία ως απόδειξη ότι τα ρωσικά μαχητικά σκοτώνουν και τραυματίζουν αθώους πολίτες.

Η Μόσχα από την πλευρά της ισχυρίζεται ότι τα πολεμικά της αεροσκάφη επιτέθηκαν σε κτίρια τρομοκρατών στη Χομς, μεταξύ των οποίων και ένα διοικητήριο του ISIS κοντά στην πόλη Rastan. Επιμένει μάλιστα πως τα αεροπλάνα τους είναι εξοπλισμένα με υψηλής ακρίβειας όπλα.

Πηγή: Dailymail

Plus Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε