Δευτέρα, 28 Οκτ.
23oC Αθήνα

Ταραχή στις σχέσεις ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκού πριν από το ντέρμπι

Ταραχή στις σχέσεις ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκού πριν από το ντέρμπι

Ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ είχαν καλή σχέση… Μα λίγο πριν από την μεταξύ τους μάχη για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα αυτή ταράχτηκε…

Ο ΠΑΟΚ απάντησε στην αντίδραση του Παναθηναϊκού προς την ΚΕΔ και την ΕΠΟ με αφορμή τον ορισμό Αρετόπουλου ως εξής: «Ο Παναθηναϊκός δεν εκμεταλλεύτηκε το σύστημα που σήμερα καταγγέλλει μόνο στο πρωτάθλημα του 2010, αλλά και πολύ πιο πρόσφατα (σ.σ στα πλέι οφ του 2014), όταν συμμάχησε μαζί του για να πάρει τη δεύτερη θέση στα πλέι οφ και το εισιτήριο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο καθένας κρίνεται από τη συνολική του στάση και είναι στην κρίση του κόσμου ποιος αποζητά την γενική κάθαρση και ποιος κυνηγά ευκαιριακά την δική του εύνοια». Η αντίδραση του Ιβαν Σαββίδη επί του θέματος αναμένεται μετά το ματς.

Ο Παναθηναϊκός σχολίασε και τη θέση του “Δικέφαλου”: «Βλέπουμε με συμπάθεια τον ΠΑΟΚ και λυπούμαστε εάν θεώρησε ότι οι ενέργειές μας τον προσβάλλουν. Οι δράσεις μας τις τελευταίες ημέρες αφορούν αποκλειστικά και μόνο στις μεθοδεύσεις της ΚΕΔ και τον ίδιο τον Αρετόπουλο, γνωστό σε όλους τους Έλληνες ποδοσφαιρόφιλους. Ο ΠΑΟΚ έχει υποφέρει, -όπως και εμείς βέβαια- από τη διαιτησία. Πιστεύουμε ότι οι σημερινές θέσεις του οφείλονται σε παρανόηση των ενεργειών μας», υποστηρίζουν χαρακτηριστικά στον Παναθηναϊκό, θέλοντας να κοπάσουν τον «θόρυβο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε