Κυριακή, 20 Οκτ.
16oC Αθήνα

Τρόμος στον αέρα! Μαχητικό αναχαίτισε επιβατικό αεροπλάνο

Τρόμος στον αέρα! Μαχητικό αναχαίτισε επιβατικό αεροπλάνο

Πανικός για τους επιβάτες πτήσης της Monarch Airlines όταν αντιλήφθηκαν γαλλικό μαχητικό να πετά σε απόσταση αναπνοής από το αεροπλάνο τους. Πετούσε μάλιστα τόσο κοντά που μπορούσαν να δουν καθαρά τον πιλότο του!

Η αεροπορική εταιρεία εξήγησε αργότερα πως είχε χαθεί η επικοινωνία με τον πύργο ελέγχου πάνω από τον εναέριο χώρο της Γαλλίας και βάσει της διαδικασίας σηκώθηκε μαχητικό.

 

“Ήταν ακριβώς έξω από το παράθυρό μας. Ήταν τόσο κοντά που μπορούσαμε να δούμε τον πιλότο. Φάνηκε να μας ακολουθεί και επικράτησε πανικός. Όλοι σηκώθηκαν να δουν τι συμβαίνει. Ορισμένοι άρχισαν να πανικοβάλλονται. Ο σύζυγός μου ρώτησε αν ο πιλότος θα πει κάτι, αλλά δεν μιλούσε καθ’ όλη τη διάρκεια της πτήσης” δήλωσε η 71χρονη Caroline Regan που πετούσε με τον σύζυγό της από τη Μαδέρα στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Μετά από αρκετή ώρα, ο πιλότος της πτήσης τους είπε πως επρόκειτο για μαχητικό που εκτελούσε άσκηση ή έκανε διαδικασία αναγνώρισης. Εκπρόσωπος της εταιρείας Monarch ανακοίνωσε πως το μαχητικό είχε σηκωθεί μετά την απώλεια επικοινωνίας του αεροσκάφους με τον πύργο ελέγχου.

Πηγή: Dailymail

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε