Τρίτη, 23 Ιουλ.
36oC Αθήνα

“Χ”αμένοι και οι δύο στην Κομοτηνή

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Ισόπαλο 0-0 τελείωσε το ντέρμπι της Θράκης ανάμεσα στον Πανθρακικό και τη Ξάνθη, ένα αποτέλεσμα που δεν αφήνει χαρούμενη καμία από τις δύο ομάδες, οι οποίοι βρίσκονται στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι ήταν κακό με τις δύο ομάδες να αδυνατούν να δημιουργήσουν πολλές τελικές φάσεις. Η κορυφαία ευκαιρία του πρώτου μέρους άνηκε στον Πανθρακικό, με τον Ντιγκινί να κάνει την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι στο 24′ και τον Τσενάμο να αποκρούει εντυπωσιακά λίγο πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα της Ξάνθης.

Η πρώτη καλή φάση των φιλοξενούμενων πραγματοποιήθηκε στο 59′. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Λουσέρο από τα αριστερά, ο Λισγάρας έκανε την κεφαλιά, αλλά ο Αθανασιάδης απέκρουσε εντυπωσιακά.

Οι δύο ομάδες απειλούσαν μόνο με… κεφαλιές. Ο Χασομέρης έχασε μοναδική ευκαιρία στο 74′ για τον Πανθρακικό, καθώς έπιασε μία κοντινή κεφαλιά αλλά ο Τσέναμο έδιωξε πάλι εντυπωσιακά, ενώ ο Ποτουρίδης λίγο έλειψε να χαρίσει τη νίκη στους γηπεδούχους στις καθυστερήσεις, αλλά το σουτ του βρήκε την εξωτερική πλευρά των δικτύων.

Πανθρακικός (Ελευθερόπουλος): Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Μελίσσης (Χρήστου 46′), Σερφά, Πορτουρίδης, Μεχία, Λαδάκης (Ροτζέριο 79′), Χαβίτο (Νικόλτσης 89′), Χασομέρης, Ντιγκινί, Ίγκορ.

Ξάνθη (Λουτσέσκου): Τσέναμο, Μπέρτος, Λισγάρας, Φλίσκας, Ζαραδούκας, Βασιλακάκης, Νιέτο (Ντιμιτρόφ 60′), Χερέα, Λουσέρο, Τριάδης (Σολτάνι 46′) – (Κρίστοφερ 72′), Καπετάνος.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε