Κόσμος

Ο Ερντογάν πλάϊ πλάϊ με τον φονιά του Σολωμού! ΦΩΤΟ

Έχοντας δίπλα του στην εξέδρα έναν δολοφόνο ο Ερντογάν εγκαινίασε τον αγωγό νερού στα κατεχόμενα. Και ήταν ο δολοφόνος του Σολωμού Σωλομού!

Ο Κενάν Ακίν πρώην τούρκος αξιωματικός που πυροβόλησε εν ψυχρώ και άνανδρα τον Σολωμό Σολωμού όταν προσπάθησε να κατεβάσει τη τουρκική σημαία όχι μόνο κυκλοφορεί ελεύθερος αλλά θεωρείται και σημαντικό …πρόσωπο. Τόσο ώστε να είναι δίπλα στον πρόεδρο της Τουρκίας. Ο οποίος είναι λίγο δύσκολο να μην γνώριζε ότι δίπλα του είχε έναν δολοφόνο.

Διαβάστε περισσότερα στο Onalert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Από την AI Barbie μέχρι το Ghiblification: Πώς το εργαλείο εικόνων του ChatGPT σαρώνει και «λυγίζει» την OpenAI
Από φιγούρες δράσης σε κουτιά μέχρι σκηνές του Λευκού Οίκου σε στυλ anime, το ChatGPT-4o τρελαίνει το διαδίκτυο και προκαλεί αντιδράσεις για πνευματικά δικαιώματα και υπερθέρμανση server
Barbie