Κόσμος

Απίστευτο! Πλάσμα που μοιάζει με λυκάνθρωπο σε πόλη τη Βραζιλίας! ΒΙΝΤΕΟ

Η φωτογραφία κάνει τον γύρο του κόσμου και δείχνει ένα απόκοσμο πλάσμα που έχει καταγράψει μια κάμερα ασφαλείας στην πόλη Σελάντια στη ανατολική Βραζιλία. Το πλάσμα αυτό το οποίο υποστήριξαν ότι είδαν αρκετοί πολίτες λέγεται ότι είναι Λυκάνθρωπος....

Οι Βραζιλιάνοι πιστεύουν στους Λυκανθρώπους και μάλιστα θεωρούν ότι ένας άνθρωπος μπορεί να μεταμορφωθεί σε λύκο αν είναι το 7ο αρσενικό παιδί από την ίδια μητέρα και τον ίδιο πατέρα.

Τους αποκαλούν “lobismem” στην γλώσσα τους και η “μεταμόρφωση” γίνεται όταν το παιδί φτάσει κλείσει τα 13 του χρόνια. Μάλιστα η “μεταμόρφωση” γίνεται ημέρα Παρασκευή κατά προτίμηση 13 με πανσέληνο και μόνο στο διάστημα που μεσολαβεί δυο ώρες μετά τα μεσάνυχτα.

Για το συγκεκριμένο περισταστικό πάντως δεν έχουν καταλήξει ακόμα τι είναι το πλάσμα που κατέγραψαν οι κάμερες.
Τον περασμένο Απρίλιο, άλλη μια εικόνα κυκλοφόρησε στο ίντερνετ η οποία έδειχνε το πτώμα ενός λυκάνθρωπου στην βορειοανατολική Βραζιλία.

Το πτώμα όμως εξαφανίστηκε μυστηριωδώς πριν προλάβουν να το μεταφέρουν οι αρχές για εξέταση. Κάποιοι μίλησαν για συγκάλυψη της υπόθεσης. Επίσης, τον Φεβρουάριο του 2014 το βίντεο που ακολουθεί δείχνει ένα περίεργο πλάσμα να καταγράφεται από κάμερα σε αυλή στην βορειοανατολική πόλη του Σαο Κονσάλο ντος Κάμπος.

Ο ιδιοκτήτης της κάμερας υποστηριξε τότε ότι ένα τριχωτό πλάσμα πέρασε από μπροστά του και με ύψος περιπου 1,50. Τότε είχε επιβληθεί απαγόρευση κυκλοφορίας στην πόλη για λίγες ημέρες. Δυο επιθέσεις από “λυκάνθρωπο” καταγγέλθηκαν στην Βραζιλία το 2008 και το 2009.

Κόσμος

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Παραλίγο τραγωδία πάνω από την Ουάσινγκτον - Airbus κινδύνευσε να συγκρουστεί με στρατιωτικό αεροσκάφος
Η FAA σκοπεύει να ζητήσει 2.000 προσλήψεις ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας φέτος, μετά τις ελλείψεις προσωπικού που αποκαλύφθηκαν στον απόηχο της αεροπορικής τραγωδίας της 29ης Ιανουαρίου
Ένα Aibus της Delta Airlines
Ξεθάβουν νεκρούς και εγκλωβισμένους με τα χέρια τους από τα χαλάσματα του σεισμού στη Μιανμάρ - Δρόμοι κόπηκαν στη μέση, κτίρια διαλύθηκαν
Ο ηγέτης χούντας στη Μιανμάρ ζήτησε από όλες τις χώρες να προσφέρουν βοήθεια - Έχουν ανασυρθεί τουλάχιστον 60 πτώματα από μοναστήρια και άλλα κτίρια στην Πινμάνα
Σεισμός στην Μιανμάρ και στην Ταϊλάνδη