Δευτέρα, 29 Ιουλ.
28oC Αθήνα

Εκλογές 20 Σεπτεμβρίου; Αφού έχει Πατ Κιουτ live στο ΟΑΚΑ!

Πηγή φωτό - facebook
Πηγή φωτό - facebook

Με την απόφαση της κυβέρνησης για εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου να είναι ειλημμένη, στο facebook παρατηρούνται κάποια “εμπόδια” που έχουν να κάνουν με την ημερομηνία!

20 Σεπτεμβρίου λοιπόν.

Αυτή φαίνεται πως είναι η ημερομηνία που έχει “κλειδώσει” για την διεξαγωγή των εκλογών.

Δεύτερων εθνικών εκλογών μέσα στο 2015 για την ακρίβεια.

Αφήνοντας για λίγο στην άκρη τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις, θα παρατηρήσει κανείς πως στα social media γίνεται η γνωστή… καζούρα για τις επερχόμενες κάλπες, με πολλούς χρήστες να ανησυχούν για τα… event που έχουν προγραμματίσει για εκείνη την ημέρα!

Ποια είναι αυτά; Μα φυσικά τα… φανταστικά event που έχουν δημιουργηθεί κατά καιρούς κυρίως στο facebook και κυρίς για συναυλίες που ευτυχώς ή δυστυχώς δεν θα πραγματοποιηθούν ποτέ!

Μία από αυτές; “Πατ Κιουτ live στο ΟΑΚΑ!” Ναι, η… πολυαναμενόμενη αυτή συναυλία έχει προγραμματιστεί για τις 20 Σεπτεμβρίου!
Πηγή φωτό - Facebook

Την ίδια μέρα μάλιστα, υπάρχει κι ένα ακόμη event. “Ο Ιούλιος Καίσαρας live στο ΟΑΚΑ“.
Πηγή φωτό - Facebook

Για να μην πούμε για το event “Κρεμάμε Την Γκαντέμω Ασφαλίστρια Της Ελένης LIVE Στην Ομόνοια” που έχει προγραμματιστεί για τις 19 Σεπτεμβρίου, δηλαδή παραμονή των εκλογών!
Πηγή φωτό - Facebook

Συντονιστείτε λοιπόν κι αν τελικά οι κάλπες οριστικοποιηθούν για τις 20 Σεπτεμβρίου, τότε θα πρέπει να κάνετε… περικοπές στην διασκέδαση!…

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε