Πολιτική

Εκλογές 2015 – Μεϊμαράκης: Φάγαμε όλοι το παραμύθι του Τσίπρα

«Το Σύνταγμα δεν είναι λάστιχο. Πρέπει να εφαρμόζουμε τις διατάξεις» δήλωσε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης σε συνέντευξή του στονAlpha και ανέφερε ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν εξήγησε στη χθεσινή δική του συνέντευξη στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό γιατί πάμε σε εκλογές.

«Συγχαρητήρια, ήταν επιτυχία του Alpha που τον βρήκε» συνέχισε, χαρακτηρίζοντας αμετανόητο τον κ. Τσίπρα, καθώς επανέλαβε ότι δεν μπόρεσε να βρει δικαιολογία για την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.

Ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε ότι οι εκλογές πρέπει να έχουν το χρόνο τους για να συζητηθούν τα ζητήματα για τα οποία θα αποφασίσουν οι πολίτες, «οι οποίοι τώρα δεν έχουν ενημερωθεί για το μνημόνιο που θα αλλάξει τη ζωή μας για πολύ καιρό».

Κατηγόρησε επ´αυτού τον Αλέξη Τσίπρα για καθεστωτική αντίληψη και πως άρχισε να συμπεριφέρεται με αλαζονικό τρόπο.

Είπε, επίσης, ότι ο κ. Τσίπρας δεν λέει τίποτα για τη Δευτέρα μετά τις εκλογές.

«Το μεγάλο ζητούμενο είναι η σταθερότητα. Εξασφαλίζεται με διχαστικό δημοψήφισμα και με εκλογές; Και αν κάνει κυβέρνηση με τους ΑΝΕΛ, τού έχει κανείς εμπιστοσύνη ότι δεν θα κάνει τον Φεβρουάριο εκλογές;» συμπλήρωσε, ενώ είπε χαρακτηριστικά πως «θεώρησε ότι η Ελλάδα είναι Κουμουνδούρου».

Τόνισε, επιπλέον, ότι πάμε γρήγορα σε εκλογές γιατί «δεν έχουν έρθει τα ραβασάκια της εφορίας και οι νέες δόσεις του ΕΝΦΙΑ», ενώ κάλεσε την κυβέρνηση με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου να καταργήσει τον ΦΠΑ 23% στα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια, εξηγώντας ότι είναι αντίθετη και η Κομισιόν.

«Το παραμύθι το φάγαμε όλοι. Και οι Ευρωπαίοι. Όπου πήγε έλεγε ότι εκλογές δεν θα γίνουν, και χθες είπε με κρίση ειλικρίνειας ότι από τις 12/07 είχε στο μυαλό του εκλογές» συνέχισε ο κ. Μεϊμαράκης.

Για τη συμφωνία ο πρόεδρος της ΝΔ είπε ότι είναι νόμος του κράτους και «εμείς μπορούμε και πρέπει να κάνουμε τις απαραίτητες διορθώσεις σε συνεννόηση με τους Ευρωπαίους, και πιστεύω θα τα καταφέρουμε».

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κλειστά τα σχολεία μέχρι τις 21 Φεβρουαρίου σε Σαντορίνη, Ίο, Ανάφη και Αμοργό
«Πρωτόγνωρο φαινόμενο, το παρακολουθούν οι επιστήμονες. Ο κρατικός μηχανισμός είναι σε εγρήγορση και παίρνουμε κάθε πρόσφορο προληπτικό μέτρο» τονίζει ο πρωθυπουργός στην ανάρτησή του στο Facebook
Κυριάκος Μητσοτάκης για σεισμούς στις Κυκλάδες: Κλειστά σχολεία μέχρι τις 21 Φεβρουαρίου σε Σαντορίνη, Ίο, Ανάφη και Αμοργό
Κυριάκος Μητσοτάκης για Τέμπη: Κάποιοι θέλουν να μας οδηγήσουν σε ζούγκλα – Δεν θα υποταχθώ στην εργαλειοποίηση ενός συλλογικού δράματος
«Ακούω τα μηνύματα διαμαρτυρίας, αρκεί να μένουν μακριά από σχέδια προσωπικής προβολής» τόνισε ο πρωθυπουργός σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή»
Κυριάκος Μητσοτάκης για Τέμπη: Κάποιοι θέλουν να μας οδηγήσουν σε ζούγκλα – Δεν θα υποταχθώ στην εργαλειοποίηση ενός συλλογικού δράματος