Πολιτική

Εκλογές 2015 – Οργή Κουβέλη για την συνεργασία ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ

Την διαφωνία του με τις κινήσεις της ηγεσίας της ΔΗΜΑΡ στην κατεύθυνση της εκλογικής σύμπραξης με το ΠΑΣΟΚ, εκφράζει με δήλωσή του ο Φώτης Κουβέλης και προαναγγέλλει συνδιασκέψεις στελεχών και μελών του κόμματος.

Στην δήλωσή του ο κ. Κουβέλης αναφέρει: «Θέλω να εκφράσω τη βαθύτατη λύπη μου για το γεγονός ότι η Δημοκρατική Αριστερά μετατρέπεται σε πεδίο αντιδημοκρατικών μεθοδεύσεων και πρακτικών ξένων προς τις παραδόσεις της ανανεωτικής Αριστεράς. Μια μειοψηφία 35 μελών της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματός – παραγνωρίζοντας το γεγονός ότι 40 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής τάχθηκαν κατά της εκλογικής σύμπραξης με το ΠΑΣΟΚ – υλοποιεί σχέδιο υφαρπαγής του τίτλου και διάλυσης του κόμματος. Σε όλη την πολιτική διαδρομή μου υπηρέτησα με προσήλωση τη δημοκρατία. Το ίδιο θα πράξω και τώρα, συγκαλώντας άμεσα, ως ιδρυτής και πρώην πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, συνδιασκέψεις στελεχών και μελών του κόμματος, σε ολόκληρη την Ελλάδα, όπου θα προσδιορίσουμε τη στάση μας εν όψει των επικείμενων εκλογών.

Πιστεύω απόλυτα ότι η λύση για τον τόπο πρέπει να είναι αριστερή και ουσιαστικά προοδευτική».

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Φάμελλος: «Ο ανασχηματισμός και οι πιθανές παροχές δεν μπορούν να αλλάξουν τον κατήφορο της κυβέρνησης»
Κάνοντας έναν απολογισμό για την πρόταση δυσπιστίας της προηγούμενης βδομάδας, σημείωσε ως «επιτυχία» ότι κατάφεραν «να συνεννοηθούν με δημοκρατικό τρόπο τέσσερα κόμματα»
Σωκράτης Φάμελλος
Όλα όσα έγιναν στην ορκωμοσία του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Τασούλα μέσα από τον φωτογραφικό φακό
Οι συγκινητικές στιγμές από την ορκωμοσία του ΠτΔ, η στιγμή που κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και η τελετή παράδοσης - παραλαβής από την Κατερίνα Σακελλαροπούλου
Ορκωμοσία του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Τασούλα, στην Ολομέλεια της Βουλής