Δευτέρα, 5 Αυγ.
34oC Αθήνα

Εκλογές 2015: Τη Δευτέρα ανακοινώνει το νέο της κόμμα η Κωνσταντοπούλου – Μαζί με Γλέζο στη Λαϊκή Ενότητα;

Εκλογές 2015: Τη Δευτέρα ανακοινώνει το νέο της κόμμα η Κωνσταντοπούλου – Μαζί με Γλέζο στη Λαϊκή Ενότητα;

Τη Δευτέρα στις 4 το απόγευμα θα ανακοινώσει η Ζωή Κωνσταντόπουλου τις προθέσεις της ενόψει των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου, σε συνέντευξη Τύπου που θα δώσει, στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώην πρόεδρος της Βουλής θα αποκαλύψει την ίδρυση δικού της πολιτικού φορέα, ο οποίος, όπως δήλωσε νωρίτερα ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, θα συμπορευτεί με τη Λαϊκή Ενότητα στις επερχόμενες εκλογές.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Ζωή Κωνσταντοπούλου αναμένεται να «ανοίξει και τα χαρτιά» της σχετικά με τις προθέσεις της για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου και το ενδεχόμενο συνεργασίας με την “Λαϊκή Ενότητα” του Παναγιώτη Λαφαζάνη, ενώ είναι πολύ πιθανό σήμερα να υπάρξουν ανακοινώσεις προς αυτή την κατεύθυνση και από την πλευρά του ιστορικού στελέχους της Αριστεράς Μανόλη Γλέζου.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης διευκρίνισε ότι είναι οριστική η συμπόρευσή της με τη Λαϊκή Ενότητα, απλώς δεν έχει οριστικοποιηθεί η μορφή της συμπόρευσης αυτής. Παράλληλα, ο κ. Λαφαζάνης απέκλεισε πάντως εκ νέου συμπόρευση με τα μνημονιακά κόμματα, μεταξύ αυτών και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σε συνέντευξή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας χαρακτηρίζει ως θλιβερό το γεγονός ότι η Ζωή Κωνσταντόπουλου είχε κατηγορήσει την παραιτηθείσα κυβέρνηση ότι τα είχε βρει με τη διαπλοκή, ενώ απαντώντας στην ερώτηση αν θεωρεί πως ήταν λάθος του να προτείνει την κ. Κωνσταντοπούλου για προεδρο, ο κ. Τσίπρας απαντά ότι «είμαι από αυτούς που δεν διστάζω να αναγνωρίσω τα λάθη μου». «Έχει η Ζωή γυρίσματα» προσθέτει σκωπτικά, σημειώνοντας με νόημα ότι «τις τελευταίες μέρες των διερευνητικών εντολών η κ. Κωνσταντόπουλου έτυχε απρόσμενης αναγνώρισης τόσο από τη Δεξιά όσο και από τα πολύ Αριστερά».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε