Τρίτη, 6 Αυγ.
32oC Αθήνα

ΝΔ: Η αλαζονεία του παραιτημένου πρωθυπουργού δεν έχει όρια!

ΝΔ: Η αλαζονεία του παραιτημένου πρωθυπουργού δεν έχει όρια!

Πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει ο Πρόεδρος της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης σε συνεργασία με την Πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου για τον σχηματισμό κυβέρνησης από την παρούσα Βουλή.

«Η αλαζονεία του παραιτημένου Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα δεν έχει όρια. Την ώρα που παραιτήθηκε και δραπετεύει για εσωκομματικούς λόγους, αλλά και πριν οι πολίτες πληρώσουν το βαρύ λογαριασμό του τρίτου Μνημονίου που έφερε η κυβέρνησή του, προσπαθεί να κατηγορήσει άλλους για όσα κάνει και όσα χαρακτηρίζουν τον ίδιο.
Μαθήματα Δημοκρατίας ας κάνει στο περιβάλλον του.
Γιατί η Νέα Δημοκρατία έχει μακρά και αδιαμφισβήτητη παράδοση στο σεβασμό των θεσμών, αντίθετα με τους ίδιους», τονίζει σε ανακοίνωση απάντηση στην κυβερνητική εκπρόσωπο Όλγα Γεροβασίλη το γραφείο Τύπου της ΝΔ.

Νωρίτερα η κα Γεροβασίλη είχε εξαπολύσει επίθεση τόσο στον κ. Μεϊμαράκη όσο και στην Πρόεδρο της Βουλής.

Αναλυτικά: “Ο κ. Μεϊμαράκης έχει δικαίωμα υπηρετώντας μικροκομματικές σκοπιμότητες να φτάνει μέχρι τη γελοιότητα. Δεν έχει κανένα δικαίωμα να γελοιοποίει τους θεσμούς. Αποτελεί περιφρόνηση για τη Δημοκρατία το Σύνταγμα και τους θεσμικούς παράγοντες της χώρας, η παρωδία της συνάντησης του με την απελθούσα Πρόεδρο της Βουλής.

Η οποία, σε ευθεία αντίθεση με όσα δηλώνει ότι υπερασπίζεται, εμφανίζεται να συμπράττει με τον κ. Μεϊμαράκη στην επίθεση κατά του Πρόεδρου της Δημοκρατίας, κατά του Πρωθυπουργού και κατά της Δημοκρατικής τάξης”.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε