Πολιτική

Ραχήλ Μακρή: Γιατί προσχώρησα στη Λαϊκή Ενότητα

Με ανακοίνωσή της, η Ραχήλ Μακρή εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν να προσχωρήσει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Λαϊκής Ενότητας, εξαπολύοντας πυρά κατά της κυβέρνησης.

“Από το 2010 η Χώρα δέχεται έναν ανήθικο και ανελέητο οικονομικό πόλεμο στον οποίο οι μνημονιακές Κυβερνήσεις διαστρεβλώνοντας την Λαϊκή Εντολή στάθηκαν στο πλευρό των δανειστών και όχι πλάι στους δοκιμαζόμενους από την ανθρωπιστική κρίση πολίτες.

Ο διχασμός χρησιμοποιήθηκε για κάθε κοινωνική ομάδα που αντιδρούσε, στοχοποιώντας την με ψεύδη και υπερβολές για να διασπάσει την λαϊκή ενότητα. Δυστυχώς, παρά το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης βάση του οποίου συνεργάστηκα με τον ΣΥΡΙΖΑ, η παρούσα κυβέρνηση στάθηκε ανίκανη να διαπραγματευτεί προς όφελος των πολιτών και παραιτήθηκε όχι για να αντιμετωπίσει την πραγματική της αποτυχία αλλά για να αποφύγει τις συνέπειες της μεταστροφής της.

Παραμένω σταθερή στον αγώνα με κέντρο τον άνθρωπο και την ενότητα ολόκληρου του λαού πέρα και πάνω από ψευδεπίγραφες επιγραφές μηδενικής ουσίας για αριστερούς, δεξιούς, καλούς και κακούς πολίτες. Άλλωστε η πραγματικότητα απέδειξε ότι οι όροι διάσπασης της λαϊκής ενότητας χρησιμοποιούνται για να βολεύονται οι παρέες του εκάστοτε πρωθυπουργού και ο θίασος των ανίκανων κομπάρσων.

Η Λαϊκή Ενότητα αποτελεί επιταγή για να διασφαλιστεί η συνέχιση ύπαρξης των Ελλήνων σε ένα άστατο περιβάλλον οικονομικών εκβιασμών, πλαστών αδιεξόδων και σοβαρών γεωπολιτικών γεγονότων τα οποία οι μέχρι σήμερα κυβερνήσεις δεν στάθηκαν άξιες να αξιολογήσουν και να αντιμετωπίσουν έστω και στο ελάχιστο”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: «Οι πιστοί της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας θρηνούν την απώλεια του θρησκευτικού ηγέτη τους»
«Μακάρι η παρακαταθήκη της συνεννόησης και της αγάπης που αφήνει ο Πάπας Φραγκίσκος να βρει την καλύτερη συνέχεια», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πάπα Φραγκίσκο 1