Τοπικά Νέα

Ρόδος: “Ξύλο” μετά… μουσικής σε εφοριακούς!

Η ιδέα τριών εφοριακών να πάνε για έλεγχο σε πανηγύρι στις Μαρίτσες στη Ρόδο αποδείχθηκε μάλλον... επικίνδυνη, αφού δέχθηκαν επίθεση και χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για να γλιτώσουν!

Οι τρεις εφοριακοί είχαν εντολή για έλεγχο όταν έφτασαν όμως και έγινε αντιληπτή η παρουσία τους οι κάτοικοι κυρίως μικροέμποροι άρχισαν να τους γιουχάρουν και λίγο αργότερα να τους προπηλακίζουν… Χρειάστηκε σύμφωνα με πληροφορίες η συνδρομή περιπολικού από το τοπικό τμήμα για να μπορέσουν να διαφύγουν.
Το περιστατικό προκάλεσε την επέμβαση του υπουργείου Οικονομικών αλλά και της δικαιοσύνης καθώς σχηματίστηκε δικογραφία και και ενημερώθηκε η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρόδου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα