Πολιτική

Την Τετάρτη στη γερμανική Βουλή το πακέτο διάσωσης για την Ελλάδα

Την Τετάρτη θα συνεδριάσει εκτάκτως το Γερμανικό Ομοσπονδιακό Κοινοβούλιο προκειμένου να εγκρίνει το τρίτο πακέτο βοήθειας για την Ελλάδα, σύμφωνα με δήλωση εκπροσώπου της Bundestag προς το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων. 

Ο Πρόεδρος του Σώματος Νόρμπερτ Λάμερτ, απέστειλε την σχετική πρόσκληση προς τους βουλευτές νωρίτερα σήμερα, καθώς προϋπόθεση αποτελούσε η έγκριση της συμφωνίας από το Eurogroup.

Επισημαίνεται ότι η Bundestag βρίσκεται ακόμη σε περίοδο θερινής ανάπαυλας. 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: «Οι πιστοί της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας θρηνούν την απώλεια του θρησκευτικού ηγέτη τους»
«Μακάρι η παρακαταθήκη της συνεννόησης και της αγάπης που αφήνει ο Πάπας Φραγκίσκος να βρει την καλύτερη συνέχεια», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πάπα Φραγκίσκο 1