Παρασκευή, 27 Σεπτ.
28oC Αθήνα

Άδωνις: “Θα πανηγυρίζουν κι οι σερβιτόροι αν παραιτηθεί η Ζωή!”

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Πιο γλαφυρά δεν θα μπορούσε να το θέσει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης. Διαβάστε τι είπε για το ενδεχόμενο παραίτησης της Προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή mega Σαββατοκύριακο και ήταν “λάβρος” κατά της Προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κατηγόρησε την Ζωή Κωνσταντοπούλου για την στάση που κράτησε καθόλη την διάρκεια της χθεσινής ημέρας, λέγοντας χαρακτηριστικά πως “ήταν κλεισμένη για 3 ώρες στο γραφείο της” με τον πρωθυπουργό να έχει έτοιμη την ομιλία του και να την περιμένει, ενώ την χαρακτήρισε και σαμποτέρ της κυβέρνησης!

Ωστόσο το… αποκορύφωμα του λόγου του ήρθε ότανσ την εκπομπή παρενέβη ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου, Αντώνης Μανιτάκης.

Ο Αντώνης Μανιτάκης ρωτήθηκε κατά πόσο είναι εφικτό ο πρωθυπουργός να απαιτήσει την παραίτηση της Προέδρου της Βουλής και απάντησε θετικά, τονίζοντας πως μία τέτοια κίνηση προβλέπεται θεσμικά.

Σε εκείνο το σημείο, λοιπόν, ο Άδωνις Γεωργιάδης κληθείς να σχολιάσει αυτή την πιθανότητα απάντησε: “Πλάκα κάνετε; Θα πανηγυρίζουν κι οι σερβιτόροι της Βουλής αν γίνει αυτό!”.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε