Παρασκευή, 19 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Δημοψήφισμα 2015: Ομαλά η προετοιμασία για το αυριανό δημοψήφισμα

Δημοψήφισμα 2015: Ομαλά η προετοιμασία για το αυριανό δημοψήφισμα

Δημοψήφισμα 2015: Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η προετοιμασία για το Δημοψήφισμα στους πέντε νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Ομαλά εξελίσσεται η προετοιμασία προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για το αυριανό δημοψήφισμα και στους πέντε νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Πάνω από το 90% των δήμων έχουν παραλάβει τους σάκους με το εκλογικό υλικό που προορίζεται για τα περίπου 1.530 εκλογικά τμήματα της Πελοποννήσου, δήλωσε η αντιπεριφερειάρχης Επικοινωνίας Ντίνα Νικολάκου. Η αντιπεριφερειάρχης σημείωσε ότι υπήρξε μικρή καθυστέρηση στην ετοιμασία και παράδοση των σάκων στην περιφερειακή ενότητα Λακωνίας, γιατί έφτασαν καθυστερημένα τα βιβλία διαλογής και υλικό που ήταν απαραίτητο.
Διαβάστε εδώ τα πάντα για το ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ 2015
Διαβάστε εδώ τα πάντα για τις ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Δες εδώ
ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΩ
Επιπλέον η κ. Νικολάκου συνεχάρη το προσωπικό της Περιφέρειας, γιατί παρά το μικρό χρονικό διάστημα προετοιμασίας του δημοψηφίσματος, οι υπηρεσίες σε όλες τις περιφερειακές ενότητες ανταποκρίθηκαν εξαιρετικά και γι’ αυτό δεν υπάρχουν προβλήματα. Παράλληλα επεσήμανε πως το προσωπικό βρίσκεται σε επιφυλακή και υπάρχει εγρήγορση ώστε να αντιμετωπιστεί οτιδήποτε προκύψει.
Στο μεταξύ, σύμφωνα με όλα τα στοιχεία, η κίνηση δεν είναι ιδιαίτερα αυξημένη στην Πελοπόννησο, αφού λίγοι είναι οι ετεροδημότες που μέχρι στιγμής έχουν φτάσει για να ψηφίσουν στο αυριανό δημοψήφισμα.
Έκτακτα δρομολόγια έχουν προγραμματιστεί από τα ΚΤΕΛ και σήμερα και μόνο από Αθήνα για Τρίπολη έχουν προγραμματιστεί τρία έκτακτα δρομολόγια για την εξυπηρέτηση των ετεροδημοτών.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε