Κυριακή, 20 Οκτ.
17oC Αθήνα

Και ο Σάκης Ιωαννίδης υπέρ της παραμονής Βαγγέλη Μεϊμαράκη στην προεδρία της ΝΔ

Και ο Σάκης Ιωαννίδης υπέρ της παραμονής Βαγγέλη Μεϊμαράκη στην προεδρία της ΝΔ

Τη στήριξή του στο πρόσωπο του Βαγγέλη Μεϊμαράκη αναμένεται να παρέχει αύριο ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σάκης Ιωαννίδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σάκης Ιωαννίδης πρόκειται στη συνεδρίαση της πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας την Παρασκευή να στηρίξει την παραμονή του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στην προεδρία της Νέας Δημοκρατίας έως το καλοκαίρι του 2016 και το τακτικό συνέδριο του κόμματος. 

Ο νέος αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας- αν και μεταβατικός- έχει προκαλέσει ιδιαίτερες εντυπώσεις στους “γαλάζιους” νεολαίους και χαίρει της εκτίμησης του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ Σάκη Ιωαννιδη.

Αξίζει να σημειωθεί πως ήδη από το απόγευμα της Τετάρτης πριν την κρίσιμη συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βούλης τουλάχιστον 40 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, αντιδρώντας  στην πιθανότητα να διεξαχθούν εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου τον Αύγουστο, υπέγραψαν χαρτί με το οποίο ζητούσαν την παραμονή του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στην προεδρία του κόμματος και μετά το καλοκαίρι του 2015. 

Αρκετοί είναι εκείνοι που εκτιμούν και ερμηνεύουν τη συγκεκριμένη κίνηση των βουλευτών ως μια τάση προς την κεντροδεξιά και τον ευρύτερο χώρο του κέντρου. 

Να τονίσουμε πάντως πως αυτή την ώρα  συνεδριάζει η εκτελεστική γραμματεία με το πολιτικό συμβούλιο του κόμματος. 

Το πρωί, πάντως, μιλώντας στο Mega, ο  Γιάννης Βρούτσης είπε πως οι βουλευτές -αλλά και ο ίδιος- θέτουν ως προτεραιότητα το καλό της Ελλάδας και ως εκ τούτου και δεδομένου ότι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης “τα πάει μια χαρά” δεν απορρέει από πουθενά ότι επίκεινται εκλογές για ανάδειξη νέου αρχηγού στο κόμμα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε