Τετάρτη, 9 Οκτ.
26oC Αθήνα

Καιρός: Τι καιρό θα κάνει σήμερα – Που θα βρέξει

Καιρός: Τι καιρό θα κάνει σήμερα – Που θα βρέξει

Καιρός: Αναμένονται κυρίως στα βόρεια πρόσκαιροι όμβροι και κυρίως στα ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες στη Μακεδονία-Θράκη.

Ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν και από το απόγευμα θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή καταιγίδες.
Μακεδονία, Θράκη: Λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και κυρίως στα ορεινά σποραδικές καταιγίδες που πιθανόν να είναι πρόσκαιρα ισχυρές. Τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες. Βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 και στην κεντρική Μακεδονία τοπικά βορειοδυτικοί 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 20 έως 32 και κατά τόπους 33 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι και κυρίως στα ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση το βράδυ. άνεμοι: μεταβλητοί 3 και στο Ιόνιο δυτικοί βορειοδυτικοί 4 πρόσκαιρα στα νότια τοπικά 5 μποφόρ. θερμοκρασία: από 20 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι και κυρίως στα ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία στα ανατολικά και νότια από βόρειες διευθύνσεις 5 πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 18 έως 35 και κατά τόπους στα νότια 36 βαθμούς Κελσίου.
Κυκλάδες, Κρήτη: Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα ορεινά της Κρήτης τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 21 έως 30 και στην Κρήτη κατά τόπους έως 32 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Στα βόρεια λίγες νεφώσεις τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες. Στα νότια αίθριος. Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 και βαθμιαία στα βόρεια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου.
Αττική: Γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις να αναμένονται τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και από το απόγευμα στα ανατολικά βόρειοι έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 35 βαθμούς Κελσίου (στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη).
Θεσσαλονίκη: Αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες, κυρίως στα ορεινά. Βελτίωση αναμένεται από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5 και από το απόγευμα μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε