Πέμπτη, 3 Οκτ.
24oC Αθήνα

Ξάνθη: Κρέμασε αυτό το χαρτί λίγο μετά την κλήρωση του τζόκερ – Χαμός στην πόλη με τον πιο τυχερό άνθρωπο του μήνα (Φωτό)!

ΦΩΤΟ από thrakitoday.com
ΦΩΤΟ από thrakitoday.com

Οι φωτογραφίες από το πρακτορείο και τα σενάρια μετά τη χθεσινή κλήρωση του τζοκέρ κεντρίζουν το ενδιαφέρον στην Ξάνθη και όχι μόνο…

Στην Ξάνθη συμπληρώθηκε το τυχερό δελτίο που κερδίζει τα 339.521 ευρώ τα οποία κλήρωσε το βράδυ της Πέμπτης το Τζόκερ.  Στην τελευταία κλήρωση του Τζόκερ σημειώθηκε ακόμη ένα τζακ ποτ, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπήρξαν τυχεροί που κερδίζουν ιδιαίτερα μεγάλα χρηματικά ποσό.

Σε όλη την Ελλάδα υπήρξε ένα δελτίο στο οποίο υπήρχαν συμπληρωμένα σωστά τα 5 από τα 6 νούμερα του Τζόκερ και αυτο παίχτηκε σε πρακτορείο της Ξάνθης. Πρόκειται για το πρακτορείο του ΟΠΑΠ, επί της οδού Αν. Δημητρίου, ιδιοκτησίας Γ. Αρσένη στο οποίο μάλιστα μόλις πριν από μερικές ημέρες συμπληρώθηκε ένα ακόμη δελτίο, αυτή την φορά στο Λόττο, το οποίο κέρδισε μεγάλο χρηματικό ποσό.
ΦΩΤΟ από thrakitoday.com

Ο ιδιοκτήτης του δελτίου σίγουρα θα έτριβε τα μάτια του το βράδυ της Πέμπτης όταν συνειδητοποιούσε πως καταβάλλοντας μόλις 2,5 ευρώ (η αξία του δελτίου) κατάφερε να κερδίσει σχεδόν 340.000 ευρώ!

Μέχρι στιγμής ο ίδιος βέβαια διατηρεί την ανωνυμία του, όπως άλλωστε συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις, ενώ δεν έχει εμφανιστεί ακόμη στο τυχερό πρακτορείο.  Δεν είναι η πρώτη φορά που η τύχη χαμογελά σε κατοίκους της Ξάνθης μιας και το τελευταίο διάστημα τυχερά παιχνίδια όπως το Τζόκερ και το Λόττο αλλά και το Λαχείο έχουν μοιράσει εκατομμύρια στην περιοχή.
ΦΩΤΟ από thrakitoday.com

Πηγή: thrakitoday.com

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε