Κόσμος

Μαρτυρία σκλάβας του σεξ: “Η φωνή της γυναίκας δεν μπορεί να ακουστεί”

Το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο Channel 4 προβάλλει μία σειρά ντοκυμαντέρ με τίτλο “Escape from ISIS” δηλαδή “Δραπετεύοντας από το ISIS”, βασισμένο σε ιστορίες γυναικών που απήχθησαν από τους τζιχαντιστές για να γίνουν σκλάβες του σεξ ή σύζυγοι των μαχητών.

Μία από αυτές τις ιστορίες διαδραματίστηκε στην πόλη Μάκμουρ του Ιράκ, η οποία βρίσκεται υπό την κυριαρχία του ISIS. Εκεί, έμενε ο Κάφι Οσμάν μαζί με την γυναίκα του και τις δύο ανήλικες αδερφές της. Ένα βράδυ μπήκαν στο σπίτι τους τζιχαντιστές και έκλεψαν την 18χρονη Σαμπίχα και την 16χρονη Σαχίνα με τον Κάφι να μην μπορεί να κάνει τίποτα για να σώσει τα κορίτσια.

Η οικογένεια του Οσμάν πιστεύει ότι οι δύο έφηβες έγιναν πόρνες στην πόλη Ράγκα η οποία βρίσκεται στα σύνορα του Ιράκ με τη Συρία και είναι η αυτοαποκαλούμενη πρωτεύουσα του Ισλαμικού Κράτους. Είναι ένα μέρος μεσαιωνικής βαρβαρότητας με κύρια χαρακτηριστικά την τρομοκρατία, τα βασανιστήρια, την κακοποίηση εις βάρος των 100.000 γυναικών που ζουν εκεί, ανάμεσά τους και γυναίκες που παγιδεύτηκαν στην πόλη παρά τη θέλησή τους.

Όλες οι γυναίκες απαγορεύεται να βγούν έξω από την πόλη ή να ταξιδεύουν χωρίς τη συνοδεία άντρα. Το ISIS επιβάλλει έναν αυστηρό ενδυματολογικό κώδικα σύμφωνα με τον οποίο οι γυναίκες από την εφηβεία φορούν δύο ποδιές για να κρύψει το σχήμα του σώματός τους, μαύρα γάντια για να καλύψουν τα χέρια τους και τρία πέπλα στο πρόσωπο τους δεν μπορεί να δει ούτε το φως του ήλιου.

Χαρακτηριστική είναι η μαρτυρία μίας πρώην Σύριας δασκάλας που παγιδεύτηκε στη Ράγκα και μίλησε στο Channel 4. “Δεν έχουμε καμία ελευθερία. Δεν μπορούμε να βγούμε έξω στο μπαλκόνι ή να κοιτάξουμε μέσα από το παράθυρο. Θα συλλάβουν μία γυναίκα, αν φοράει άρωμα ή υψώνει τη φωνή της. Η φωνή μιας γυναίκας δεν μπορεί να ακουστεί”.

Παράλληλα, αρκετές είναι και οι γυναίκες ανάμεσα τους και 60 από τη Βρετανία που εγκαταλείπουν την χώρα τους με σκοπό να παντρευτούν τζιχαντιστή. Τα πράγματα εκεί όμως είναι διαφορετικά αφού κάθε εβδομάδα ¨παντρεύονται¨ και άλλο μαχητή και δημιουργείται ένας κύκλος γάμων.

Κάποιες κοπέλες που κατάφεραν να δραπετεύσουν από θαύμα δήλωσαν ότι ικανοποιούσαν τους μαχητές όταν επέστρεφαν από τη μάχη και ότι έχουν κοιμηθεί με 100 διαφορετικούς μαχητές μέσα σε λίγες εβδομάδες.

πηγη: dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Από την AI Barbie μέχρι το Ghiblification: Πώς το εργαλείο εικόνων του ChatGPT σαρώνει και «λυγίζει» την OpenAI
Από φιγούρες δράσης σε κουτιά μέχρι σκηνές του Λευκού Οίκου σε στυλ anime, το ChatGPT-4o τρελαίνει το διαδίκτυο και προκαλεί αντιδράσεις για πνευματικά δικαιώματα και υπερθέρμανση server
Barbie
Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι ο κορονοϊός βγήκε από εργαστήριο – Στο στόχαστρο ο Φάουτσι για συγκάλυψη
Ο Λευκός Οίκος παραθέτει πέντε «επιχειρήματα» υπέρ της θεωρίας πως ο ιός ξέφυγε από εργαστήριο - Στη σελίδα για τον κορονοϊό δεσπόζει η φωτογραφία του Ντόναλντ Τραμπ
Ο Λευκός Οίκος πιστεύει ότι ο κορονοϊός βγήκε από εργαστήριο 24