Σάββατο, 17 Αυγ.
35oC Αθήνα

Νέο χουνέρι από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου – Καθυστερεί επίτηδες τη διαδικασία

Νέο χουνέρι από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου – Καθυστερεί επίτηδες τη διαδικασία

Αδιαφορώντας με τον πιο προκλητικό τρόπο για τις κρίσιμες στιγμές που περνά η χώρα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου βάζει πάνω από όλα τις προσωπικές της φιλοδοξίες και για άλλη μία φορά καταφέρνει να κάνει μία ολόκληρη κυβέρνηση να είναι στα όρια της έκρηξης.

Το φιλί τελικά της Ζωής Κωνσταντοπούλου στον Αλέξη Τσίπρα ήταν το φιλί του Ιούδα, καθώς μόλις τελείωσε η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και ξεκίνησε η Διάσκεψη των Προέδρων, εκείνη άρχισε τα γνωστά τερτίπια μόνο και μόνο για να ικανοποιήσει το εγώ της.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Ζωή Κωνσταντοπούλου μέσα στη Διάσκεψη των Προέδρων πρότεινε να ξεκινήσει η διαδικασία της Ολομέλειας και της ψήφισης των μέτρων την Πέμπτη το πρωί στις 08:00 αδιαφορώντας για το εάν η ψήφιση θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τα μεσάνυχτα της Τετάρτης.

Αυτό προκάλεσε την οξεία αντίδραση ακόμα και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Φίλη, του οποίου σύμφωνα με καταγγελίες,  η κα Κωνσταντοπούλου δεν του δίνει τον λόγο.

Μάλιστα, ο κ. Μητσοτάκης την κατηγόρησε πως επίτηδες προσπαθεί να καθυστερήσει τη διαδικασία της ψηφοφορίας.

Πάντως, οι πληροφορίες αναφέρουν πως απερρίφθη η πρότασητ της Ζωής Κωνσταντοπούλου και έτσι η ψηφοφορία θα ξεκινήσει τα μεσάνυχτα.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε