Πολιτική

Οι φρουροί της τρόικας! Στρατιά αστυνομικών για να τους φυλάει

Ούτε ένας, ούτε δύο αλλά συνολικά 250 αστυνομικοί θα τρέχουν πίσω από τους τροϊκανούς. Οι επικεφαλής των Θεσμών που πλέον αποτελούν έναν κουαρτέτο (προστάθηκε και ο ESM στην Κομισιόν, το ΔΝΤ και την ΕΚΤ) μαζί με τους ανθρώπους των τεχνικών κλιμακίων φτάνουν τους 54 και έτσι ουσιαστικά μιλάμε για πέντε αστυνομικούς ανά άτομο.

Από άνδρες της τροχαίας, μέχρι άνδρες της Ασφάλειας, αλλά και ειδικών μονάδων όπως η αντιτρομοκρατική και η ΕΚΑΜ θα είναι επιφορτισμένοι με τη φύλαξη των τροικανων.

Η κίνηση των ανθρώπων των τεχνικών κλιμακίων, αλλά κυρίως των επικεφαλής των Θεσμών θα γίνεται υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, ενώ ταυτόχρονα στο κεντρικό ξενοδοχείο όπου θα καταλύσουν τελικά ήδη τα μέτρα είναι δρακόντεια.

Υπάρχουν χώροι στα πέριξ του ξενοδοχείου που έχουν αποκλειστεί, υπάρχει απαγόρευση στάθμευσης, ενώ ανάλογα με τις κινήσεις των τροικανών και τις συναντήσεις που θα έχουν θα υπάρχουν ακόμη και αποκλεισμοί δρόμων.

Ήδη επί ποδός βρίσκονται περίπου 100 αστυνομικοί ενώ τα μέτρα αναμένεται να κορυφωθούν από την Πέμπτη οπότε και αναμένεται να καταφθάσουν στη χώρα μας οι επικεφαλής των Θεσμών.

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άκης Σκέρτσος: 6 πολιτικές + 4 προτεραιότητες για τα άτομα με αυτισμό
«Εργαζόμαστε για να φτάσουμε σε εκείνη τη μέρα που κάθε άνθρωπος με αναπηρία θα είναι ορατός, θα μπορεί να βρίσκεται στο σχολείο, στην κοινότητα, στην κοινωνία, χωρίς να χρειάζεται να απολογείται για το ποιος είναι» λέει ο υπουργός Επικρατείας
Ο Άκης Σκέρτσος
Δημήτρης Παπαστεργίου: «Σταδιακά, ο μόνος αριθμός που θα πρέπει να γνωρίζουμε θα είναι ο προσωπικός αριθμός»
«Όσοι έχουν βγάλει νέες ταυτότητες, δεν θα χρειαστεί να ξαναβγάλουν, είτε έχουν είτε δεν έχουν προσωπικό αριθμό. Στην αρχή θα αναγράφεται στην ταυτότητα για να τον θυμόμαστε», εξήγησε ο υπουργός Διακυβέρνησης
Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου
Αποφασίζει το απόγευμα η επιτροπή δεοντολογίας του ΠΑΣΟΚ για την Κατερίνα Μπατζελή – Τρεις μήνες διαγραφή η πιθανότερη εκδοχή
Από την απόφαση που θα λάβει η επιτροπή δεοντολογίας θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό και η κατάσταση που θα επικρατήσει στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης
Η Κατερίνα Μπατζελή