Δευτέρα, 8 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Παπαδημούλης: Να μην ρίξουμε εμείς την κυβέρνηση

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

“Το βασικό είναι να μην πετύχουμε μόνοι μας αυτό που απέτυχαν οι παρεμβάσεις ντόπιου και ξένου κατεστημένου” είπε ο Δημήτρης Παπαδημούλης και συμπλήρωσε πως “προσπάθησαν να ρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ μέσω δημοψηφίσματος, έδωσαν τα ρέστα τους το ντόπιο και το ξένο κατεστημένο” τονίζοντας ότι οι βουλετές του ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει να κάνουν αυτό που απέτυχαν να κάνουν οι αντίπαλοι.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως “προσπάθησαν να ρίξουν την κυβέρνησης με πολιτικό, οικονομικό και κοινωνικό πραξικόπημα. Είναι η ώρα της ευθύνης της δικής μας. Ο ΣΥΡΙΖΑ πέτυχε πολλά γιατί ξέφυγε από την εποχή της πολυδιάσπασης και των καπετανάτων”
Απευθυνόμενος προς το εσωτερικό του κόμματος ο κ. Παπαδημούλης ανέφερε πως “η κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί πόλο δημοκρατικής ομαλότητας και σταθερότητας και πρέπει να σταθεί όρθια και ενωμένη. Πρέπει να σεβόμαστε και τη διαφορετική άποψη αλλά και τη συλλογικότητα και θέλω να πιστεύω ότι αυτή η κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός δεν θα πέσει εκ των έσω, θα βρούμε τον τρόπο να κρατήσουμε την κυβέρνηση ενωμένη και όρθια.
Αλλιώς καραδοκούν οι δυνάμεις και τα συμφέροντα που κυβέρνησαν 40 χρόνια και έφεραν τη χώρα στη σημερινή κατάσταση”.

Ο κ. Παπαδημούλης είπε ότι διαφωνεί με την ιδέα κυβέρνησης ειδικού σκοπού λέγοντας χαρακτηριστικά “να μην καταστήσουμε όμηρο της μειοψηφίας και των συμφερόντων τον Τσίπρα”.

Ως προς το αν πρέπει να παραιτηθούν και να παραδώσουν την έδρα τους οι διαφωνούντες είπε πως δεν θέλει να κάνει υποδείξεις.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε