Κυριακή, 18 Αυγ.
35oC Αθήνα

Πύργος: Λιποθυμίες εντός και εκτός της τράπεζας – Μαρτύριο στις ουρές κάτω από τον καυτό ήλιο (Φωτό)!

ΦΩΤΟ από ilialive.gr
ΦΩΤΟ από ilialive.gr

Σε πλήρη εξέλιξη το μαρτύριο των συνταξιούχων στις τράπεζες του Πύργου

Στην πρωτεύουσα της Ηλείας, τον Πύργο, οι ηλικιωμένοι δεν αντέχουν λόγω της ζέστης, της πίεσης και του συνωστισμού και λιποθυμούν. Στην κεντρική πλατεία του Πύργου, έξω από τραπεζικό υποκατάστημα ένας ηλικιωμένος προχθές και μια ηλικιωμένη χθες, κατέρρευσαν μπροστά στα μάτια των άλλων συνταξιούχων, εκεί που όλοι μαζί καρτερικά περίμεναν για να διαβούν το κατώφλι της τράπεζας και να φτάσουν στο γκισέ για την ανάληψη των 120 ευρώ.
ΦΩΤΟ από ilialive.gr
ΦΩΤΟ από ilialive.gr
ΦΩΤΟ από ilialive.gr

Προχθές το πρωί ένας ηλικιωμένος που περίμενε για να πάρει τη δεύτερη δόση της σύνταξής του, δεν άντεξε και λιποθύμησε μέσα στο τραπεζικό κατάστημα όπου επικρατούσε το αδιαχώρητο. Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πύργου, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Χθες το πρωί το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε με πρωταγωνίστρια μια ηλικιωμένη αυτή τη φορά, που περίμενε για τη διανομή της τρίτης και έκτακτης δόσης της σύνταξης της. Η άτυχη γυναίκα ένιωσε αδιαθεσία περιμένοντας στην ουρά με εκατοντάδες άλλους συμπολίτες της και κατέρρευσε με αποτέλεσμα να μεταφερθεί και αυτή με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Πύργου.

Στο μεταξύ ιδιαίτερα χθες η κίνηση και οι ουρές στα τραπεζικά υποκαταστήματα της Ηλείας όπου έχουν οριστεί για την διανομή των συντάξεων στο γκισέ, ήταν μεγάλη. Η τρίτη «έκτακτη» δόση αυτή την εβδομάδα όπως αποφασίστηκε το βράδυ της Τετάρτης, έφερε και πάλι τους συνταξιούχους στις τράπεζες.

Πηγή: ilialive.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε