Παρασκευή, 16 Αυγ.
36oC Αθήνα

Συντάξεις – Κλειστές τράπεζες: Δείτε πως θα αποφύγετε ουρές και ταλαιπωρία

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η οργή ξεχειλίζει ακόμη και στις ανοιχτές τράπεζες καθώς οι συνταξιούχοι χωρίς κάρτα έμαθαν αφού πήγαν στην τράπεζα ότι εξυπηρετούνται αλφαβητικά. Αυτό όμως δεν σημαίνει παντού, οι μισές τράπεζες κατανοώντας το πρόβλημα λόγο capital control πήραν απόφαση να μην τηρήσουν τον κανόνα και εξυπηρετούν όλους τους πολίτες που δεν διαθέτουν κάρτα ανεξάρτητα από το γράμμα με το οποίο ξεκινάει το επίθετό τους.

Από τα ξημερώματα η ταλαιπωρία είναι ο κανόνας για χιλιάδες, κυρίως ηλικιωμένους ανθρώπους. Η οργή ξεχειλίζει στα ανοιχτά υποκαταστήματα των τραπεζών καθώς πάρθηκε απόφαση για εξυπηρέτηση με αλφαβητική σειρά. Διαβάστε εδώ αναλυτικά τον τρόπο εξυπηρέτησης των συνταξιούχων από σήμερα στα υποκαταστήματα που έχουν ανοίξει.

Στην Εθνική και την Alpha Bank σήμερα εξυπηρετούνται όσοι έχουν επίθετο που ξεκινάει από τα γράμματα Α ως Ι. Αύριο Πέμπτη θα πάρουν χρήματα όσοι δεν έχουν κάρτα και τα επίθετά τους ξεκινούν από τα γράμματα από το Κ ως το Μ και την Παρασκευή όσοι έχουν επίθετο που ξεκινάει από το Ν και ως το Ω.

Ωστόσο σύμφωνα με σχετικές ανακοινώσεις οι τράπεζες Eurobank και Πειραιώς αποφάσισαν να μην τηρήσουν τον κανόνα για αλφαβητική εξυπηρέτηση των πελατών τους και έτσι στα υποκαταστήματά τους εξυπηρετούνται όλοι οι πολίτες ανεξάρτητα από το γράμμα με το οποίο ξεκινάει το επίθετό τους.

Ωστόσο υπάρχουν και συνταξιούχοι όπως αυτοί του ΟΑΕΕ που σήμερα θα λάβουν τη μισή σύνταξη καθώς υπήρξε πρόβλημα ρευστότητας.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε