Τετάρτη, 7 Αυγ.
30oC Αθήνα

Τρίαθλο: Περιμένει να ανοίξει ο καιρός για να ξεκινήσει την προσπάθειά του ο Λευτέρης Παρασκευάς

Τρίαθλο: Περιμένει να ανοίξει ο καιρός για να ξεκινήσει την προσπάθειά του ο Λευτέρης Παρασκευάς

Έτοιμος να καταρρίψει το παγκόσμιο ρεκόρ στο πιο απαιτητικό τρίαθλο του κόσμου, το Enduroman Arch to Arc, είναι ο Λευτέρης Παρασκευάς αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να του κάνει την χάρη ο Αγγλικός καιρός.

Ο 40χρονος πρώην πρωταθλητής κολύμβησης ξεκίνησε στις 19 Απριλίου 2015 τη μεγάλη φιλανθρωπική καμπάνια «The Extra Mile – Ξεπερνώντας τα Όρια Για Τα Παιδιά», μέσω μιας σειράς μεγάλων δοκιμασιών, η οποία κορυφώνεται με το Enduroman, Arch to Arc.

Για τον συγκεκριμένο αγώνα θα πρέπει να τρέξει 140 χιλιόμετρα από το Λονδίνο έως το Ντόβερ, να κολυμπήσει 33,8 χιλιόμετρα διασχίζοντας το στενό της Μάγχης ως το Καλέ στις ακτές της Γαλλίας και να κάνει ποδήλατο για 289,7 χιλιόμετρα μέχρι το τερματισμό στην Αψίδα του Θριάμβου, στο Παρίσι.

Προς το παρόν όμως ο καιρός δεν του κάνει την χάρη όπως έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό.

 

Κολλημένοι στο Ντόβερ και ο καιρός παίζει παιχνίδια με την τύχη μου: βροχή με αέρα, ομίχλη… Η μοναδική καλοκαιρία, αλλά …

Posted by Lefteris Paraskevas on Wednesday, 15 July 2015

Σε αυτή την προσπάθεια ο Stoiximan.gr είναι δίπλα του και τον στηρίζει έμπρακτα να ολοκληρώσει την προσπάθεια του. Μπείτε σήμερα στο ammado.com και συνεισφέρετε και εσείς στο έργο των παραπάνω κοινωνικών φορέων.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε