Οικονομία

Άνοδος στα διεθνή Χρηματιστήρια – Δεν φοβούνται το Grexit

Με κέρδη διαπραγματεύονται τα κυριότερα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, παρά τον κίνδυνο για Grexit, και μόνο το ευρώ πέφτει στην ισοτιμία του έναντι του δολαρίου, λίγο πριν τη Σύνοδο Κορυφής.

Τάσεις σταθεροποίησης εμφάνιζε το χρηματιστήριο στο Λονδίνο, με τον δείκτη FTSE-100 να ενισχύεται οριακά κατά 0,10% στις 6.542,57 μονάδες.

Με μικρή άνοδο ξεκίνησε τις συναλλαγές το χρηματιστήριο στη Φρανκφούρτη, με τον δείκτη Dax να ενισχύεται κατά 0,36% στις 10.930,02 μονάδες.

Σχεδόν αμετάβλητο ήταν το χρηματιστήριο στο Παρίσι, όπου ο δείκτης CAC 40 ενισχυόταν κατά 0,02% στις 4.712,63 μονάδες.

Το ευρώ στην ισοτιμία του έναντι του δολαρίου είναι στο 1,10005.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Χατζηδάκης: Μειώσεις φόρων για μεσαία τάξη και συνεπείς φορολογούμενους τον Σεπτέμβριο
Οι χθεσινές ανακοινώσεις βασίζονται στο γεγονός ότι το αποτέλεσμα του προϋπολογισμού του 2024 ήταν καλύτερο σε σχέση με αυτό που περίμενε η κυβέρνηση, υπογράμμισε ο κ. Χατζηδάκης
Ο Κωστής Χατζηδάκης 2