Πέμπτη, 8 Αυγ.
33oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: «Με έβριζαν στο Facebook»

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: «Με έβριζαν στο Facebook»

Ομολογεί ότι έχει δεχθεί αρκετή αρνητική κριτική αλλά επισημαίνει ότι τον τελευταίο καιρό η αντιμετώπιση του κόσμου είναι διαφορετική.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος είναι καλεσμένος στην εκπομπή «Join Us» και όπως λέει στον Θανάση Αναγνωστόπουλο «Έχω ακούσει άπειρες φορές τη φράση “πριν σε γνωρίσω δεν σε συμπαθούσα”. Και ακόμα περισσότερες φορές φέτος έχω ακούσει τη φράση “σε έβλεπα παλιά σε εκείνη την εκπομπή μέσα στη νύχτα και ήθελα να σπάσω την τηλεόραση, τώρα όμως κάθομαι τα απογεύματα και περιμένω να βγεις», τονίζοντας μάλιστα ότι «πέρυσι έμπαινα στο inbox του Facebook και με έβριζαν. Όχι σε όλα τα μηνύματα, αλλά η πλειονότητα ήταν οχετός. Φέτος ζω το αντίθετο»!

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος όμως δεν μιλά μόνο για τα επαγγελματικά του αλλά λέει και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο για το διαζύγιό του: «Φέτος ήταν η καλύτερη χρονιά στα επαγγελματικά μου. Προσωπικά ήταν αναπάντεχη. Δεν νομίζω ότι είμαι έτοιμος, ούτε έχω τη διάθεση να το αναλύσω περαιτέρω. Δεν μου πήγαιναν τα πράγματα όπως τα περίμενα, πάμε παρακάτω. Όσο ζούμε μαθαίνουμε. Η ζωή έχει τεράστιες εκπλήξεις. Όταν μας συμβαίνει κάτι δραματικό μαθαίνουμε ότι τα πράγματα δεν είναι πάντα έτσι όπως φαίνονται. Ενδεχομένως πονηρευόμαστε. Δέχεται ορισμένα πλήγματα η αφέλειά μας. Όμως δεν πρέπει όλη αυτή η κατάσταση να περιορίζει το πόσο ανοιχτή είναι η καρδιά μας», τονίζοντας μάλιστα ότι «όταν οι άνθρωποι τρώνε τα μούτρα τους, μετά την πληρώνουν οι επόμενοι ή δεν είναι σε θέση να εμπιστευτούν, να αγαπήσουν και νομίζω ότι χάνουν το παιχνίδι».

Εκτός από τη συνέντευξη του Κωνσταντίνου Μπογδάνου στον Θανάση Αναγνωστόπουλο αύριο, Σάββατο 6 Ιουνίου, στις 5 το απόγευμα, στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Join Us» η Μαρία Χολέβα δείχνει τι πρέπει να έχουμε σε ένα ταξίδι με το μωρό μας ώστε να μην του λείψει τίποτα, ο Γιάννης Αποστολάκης μαγειρεύει μια δροσερή σαλάτα με κοτόπουλο σοτέ και βινεγκρέτ από πορτοκάλι και η Νίκη Κάρτσωνα δείχνει τα μυστικά της αντιγήρανσης.

 
 
Επίσης, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου φιλοξενεί στον καναπέ της την Ελπίδα και μιλά για τη δεκαετία του ’70 που ήταν μία σούπερ σταρ, για την οικογένειά της και για τον κόσμο που τη σταματάει στο δρόμο και της ζητάει να ξαναρχίσει εμφανίσεις.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε