Πέμπτη, 10 Οκτ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ήρθε από το Παρίσι για τη «10η εντολή»

Ήρθε από το Παρίσι για τη «10η εντολή»

Ζει και εργάζεται στο Παρίσι αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να έρθει στη χώρα μας για να συμμετέχει στη σειρά που της είχε δώσει το « εισιτήριο» για το τηλεοπτικό τοπίο.

Ο λόγος για την Ελένη Αποστολοπούλου που έκανε το τηλεοπτικό ντεμπούτο της το 2004, στην πετυχημένη σειρά «10η εντολή» του Πάνου Κοκκινόπουλου παίζοντας μάλιστα σε οκτώ επεισόδια. Η συνεργασία τους συνεχίστηκε και σε άλλες τηλεοπτικές σειρές («Μαύρα μεσάνυχτα», «Πάρης και Ελένη»), αλλά τα τελευταία χρόνια η ηθοποιός έχει μετακομίσει στο Παρίσι όπου εργάζεται και ως σκηνοθέτρια. Ωστόσο ήταν αδύνατο να μην συμμετέχει ξανά στη σειρά που έχει επιστρέψει στο τηλεοπτικό τοπίο έστω και αν έπρεπε να έρθει από την «πόλη του φωτός» μόνο και μόνο για τις ανάγκες των γυρισμάτων.
 

 
Στο σημερινό επεισόδιο λοιπόν της «10ης εντολής» που έχει τον τίτλο «Κόκκινο» πρωταγωνιστεί η Ελένη Ασημακοπούλου που σύμφωνα με το σενάριο του Παναγιώτη Ιωσηφέλη είναι η Χριστίνα, η οποία συμβουλεύει το φίλο της, τον Γιώργο, που δεν μπορεί να λειτουργήσει σεξουαλικά να πάει σε ειδικό. Εκείνος όμως δεν θέλει γιατί γνωρίζει ότι έχει πρόβλημα, αφού από μικρός ένιωθε ντροπή μπροστά στις γυναίκες.  Ντροπή που κάποια στιγμή εξελίχθηκε σε μίσος, ένα μίσος που τον μπλοκάρει. Όταν λοιπόν κάνει τον πρώτο βιασμό και τον πρώτο φόνο πιστεύει ότι η «θεραπεία» του βρίσκεται σε αυτόν το σκοτεινό δρόμο που άνοιξε μέσα του. Κι αφού κανένας δεν μπορεί να τον σταματήσει συνεχίζει να βιάζει και να σκοτώνει.
 

 
Τον «Γιώργο» ενσαρκώνει ο Κωνσταντίνος Μπισμπίς που συνεργάζεται για πρώτη φορά με τον Πάνο Κοκκινόπουλο και η πρώτη του παρουσία στη σειρά ήταν στο δεύτερο επεισόδιο που προβλήθηκε με τίτλο «Θηρίο» και στο οποίο πρωταγωνιστούσε ο Όμηρος Πουλάκης.
Στο αποψινό επεισόδιο εμφανίζεται σε φιλική συμμετοχή και η Εβελίνα Παπούλια, η οποία υποδύεται τη Νίνα, ένα από τα θύματα του Γιώργου. Αξίζει μάλιστα να αναφέρω ότι η γνωστή ηθοποιός θα είναι η πρωταγωνίστρια στο επεισόδιο της «10ης εντολής» που θα προβληθεί την επόμενη βδομάδα ενώ είχε παίξει και στον πρώτο κύκλο της σειράς και είχε συνεργαστεί με τον Πάνο Κοκκινόπουλο και στις σειρές «Κόκκινος κύκλος» και «Ανατομία ενός εγκλήματος».
 

 
Απόψε λοιπόν, στις 23:00, ο ALPHA θα προβάλλει το 14ο επεισόδιο της πολύ καλής σειράς «10η εντολή» με τίτλο «Κόκκινο» και πρωταγωνιστές ανθρώπους που ξεπέρασαν τα όρια!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε