Πέμπτη, 10 Οκτ.
22oC Αθήνα

Έκανε ανάληψη από τράπεζα στα Πατήσια και την έκλεψαν – ΦΩΤΟ κ VIDEO

Έκανε ανάληψη από τράπεζα στα Πατήσια και την έκλεψαν – ΦΩΤΟ κ VIDEO

Το…γλεντάνε οι ληστές που εκμεταλλεύονται το φόβο των καταθετών. Στα Πατήσια έκλεψαν γυναίκα που είχε κάνει ανάληψη από υποκατάστημα τράπεζας, φοβούμενη το πιστωτικό γεγογονός.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, 19/6/2015 και είναι ενδεικτικό του πανικού που επέδειξαν πολλοί μικροκαταθέτες πριν το Σαββατοκύριακο κατά το οποίο σύμφωνα με τις οργιάζουσες φημες θα συνεβαινε πιστωτικό γεγονός ή έλεγχος κεφαλαίων.

Έκανε ανάληψη και της έκλεψαν τη τσάντα

Μια ηλικιωμένη γυναίκα στα Πατήσια, πήγε σε τράπεζα της περιοχής που διαμένει και σήκωσε 1.000 ευρώ. Όμως οι ληστές που την είχαν παρακολουθησει, την ακολούθησαν και την ώρα που έμπαινε στην είσοδο της πολυκατοικίας που διαμένει, στην οδό Ιακωβάτων, της άρπαξαν την τσάντα με τα λεφτά.

Ευτυχώς, η γυναίκα δεν αντιστάθηκε και έτσι οι ληστές δε τη χτύπησαν. Οι γείτονες κατάλαβαν τι είχε συμβεί όταν η γυναίκα άρχισε να φωνάζει “βοήθεια, βοήθεια, με κλέψανε”. Όμως ήταν αργά καθώς οι ληστές που δεν είχαν καλυψει τα πρόσωπα τους, είχαν γίνει καπνός…

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν στο Newsit κάτοικοι της περιοχής, η 81χρονη είχε πέσει θύμα ληστείας και πριν λίγο καιρό.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε