Κυριακή, 20 Οκτ.
18oC Αθήνα

Αιδώς κύριοι βουλευτές, ντροπή συνέλληνες που τρέχετε σε σούπερ μάρκετ και βενζινάδικα

Αιδώς κύριοι βουλευτές, ντροπή συνέλληνες που τρέχετε σε σούπερ μάρκετ και βενζινάδικα

Ντροπή. Αίσχος. Μία απέραντη αηδία κατακλύζει τον κάθε σκεφτόμενο και ψύχραιμο πολίτη, που έχει τα μυαλά του στο κεφάλι όταν βλέπει τους βουλευτές να ξεκατινιάζονται στις οθόνες των τηλεοράσεων. 

Μία απίστευτη ντροπή, αλλά και πολύ μεγάλη ανησυχία όταν ακούει τα διχαστικά κηρύγματα βουλευτών, των κατ΄ ευφημισμόν πατέρων του έθνους.

Ολοι οι σκεφτόμενοι πολίτες μένουν άναυδοι όταν ακούν βουλευτές να κατηγορούν συναδέλφους τους για συμμετοχή στο λόμπι της δραχμής και τους δεύτερους να απαντούν και να χαρακτηρίζουν τους πρώτους πέμπτη φάλαγγα.

Αιδώς, κύριοι βουλευτές. Είστε απαράδεκτοι όταν οι μεν αμφισβητείτε τον πατριωτισμό των δε και με κάθε ελαφρότητα εκτοξεύετε κατηγορίες όχι μόνο ανυπόστατες, αλλά απαράδεκτες, αισχρές, αποδεικνύοντας πως είστε κατώτεροι των περιστάσεων, ανίκανοι να σηκώσετε στις πλάτες σας τις ιστορικές ευθύνες και η μεγαλύτερη ιστορική ευθύνη είναι να μείνει ο λαός ενωμένος, να αποφύγουμε διχασμούς που τόσο ακριβά κόστισαν στη χώρα και το λαό, που τόσο βαθιά πλήγωσαν της Ελλάδα και τους Ελληνες.

Αλλά την ίδια θλίψη προκαλεί και η στάση μερίδας των πολιτών.
Αιδώς συμπολίτες, που τρέχετε αλαφιασμένοι στα σούπερ μάρκετ και στα μπακάλικα να γεμίσετε τα ντουλάπια με μακαρόνια, όσπρια, λάδι και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο.

Αιδώς συνέλληνες που κάνετε ουρές στα βενζινάδικα για να φουλάρετε.
Συμπατριώτες τούτες τις κρίσιμες ώρες οφείλουμε να είμαστε ψύχραιμοι, έχουμε υποχρέωση απέναντι στην ιστορία, αλλά και το μέλλον του τόπου να επιδείξουμε αυτοσυγκράτηση και να προτάξουμε την εθνική ευθύνη απέναντι στις σειρήνες του διχασμού, να αγνοήσουμε και αν είναι δυνατόν να καυτηριάσουμε τις αβελτηρίες και την ανευθυνότητα των πατέρων του έθνους που για άλλη μία φορά αποδεικνύουν πόσο ανώριμοι και λίγοι είναι, πόσο αδυνατούν να προτάξουν το εθνικό συμφέρον του κομματικού.

Να κάνουμε την ίδια επίκληση στους βουλευτές δυστυχώς μάλλον είναι άγονο, αναποτελεσματικό και μάταιο ύστερα από την εικόνα που παρουσίασαν στη Βουλή.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε