Πέμπτη, 8 Αυγ.
29oC Αθήνα

Αρνείται ο Καμμένος ότι έπιασε από το… πέτο τη Χρυσοβελώνη!

Αρνείται ο Καμμένος ότι έπιασε από το… πέτο τη Χρυσοβελώνη!

Τα ρέστα από τα μέσα ενημέρωσης ζητάει ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Δημήτρης Καμμένος που είχε… διπλό πονοκέφαλο σήμερα, ενώ απειλεί τους δημοσιογράφους με μηνύσεις!

Ο… πρώτος πονοκέφαλος προκλήθηκε μετά από ανάρτηση μια φωτογραφίας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και λίγο έλειψε να προκαλέσει… διπλωματικό επεισόδιο.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ θέλησε να εκφράσει την αντίθεσή του με τις συγκεντρώσεις του “Μένουμε Ευρώπη” στο Σύνταγμα και αποφάσισε να ανεβάσει μια φωτογραφία από την είσοδο του στρατοπέδου συγκέντρωσης των Ναζί, αλλάζοντας την επιγραφή”Η εργασία απελευθερώνει” στην είσοδο με το “Μένουμε Ευρώπη”, κάτι που προκάλεσε την εντονότατη αντίδραση του Κεντρικού Ισραηλίτικου Συμβουλίου.

Όπως αναφέρει ο κ. Καμμένος σε ανακοίνωση που εξέδωσε “ ουδόλως η ανάρτηση αυτή σχετίζεται με οιαδήποτε απόπειρα ευτελισμού του Ολοκαυτώματος των Εβραίων, όπως πολύ εύκολα μπορεί να διαπιστώσει ο οποιοσδήποτε αναγνώστης”.

Ο δεύτερος πονοκέφαλος προκλήθηκε μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη, με την οποία πήρε αποστάσεις από τον βουλευτή: “Η πρωτοβουλία του βουλευτή κ. Δημήτρη Καμμένου να αναρτήσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook φωτογραφία από την είσοδο του ‘Αουσβιτς με παραλλαγμένη την επιγραφή, είναι αμιγώς προσωπική ενέργεια. Σε κάθε περίπτωση, δεν απηχεί τις θέσεις των Ανεξαρτήτων Ελλήνων», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Την βούτηξε από το γιακά και τους χώρισαν αστυνομικοί

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν στη Βουλή με τον άγριο καβγά μεταξύ του Δημήτρη Καμμένου και της Μαρίνας Χρυσοβελώνη.

Αφορμή στάθηκε η φωτογραφία από την είσοδο του Άουσβιτς που ανήρτησε στο Facebook ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων και η ανακοίνωση της εκπροσώπου του κόμματος, η οποία καταδίκασε αυτήν την ενέργεια.

Ο Δημήτρης Καμμένος την έπιασε από τον γιακά και άρχισε να της επιτίθεται λεκτικά, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η παρέμβαση δύο αστυνομικών για να τον απομακρύνουν.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ είναι σφόδρα ενοχλημένος και φέρεται να είπε στην κ. Χρυσοβελώνη να μην τολμήσει να ξαναβάλει το όνομά του σε ανακοίνωση. Σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να της είπε, επίσης, “σε έχουμε εδώ και σε ταΐζουμε” και να την κατηγόρησε πως έχει διορίσει δικούς της ανθρώπους σε διάφορους φορείς.

Εκείνη έντρομη, ζήτησε τη βοήθεια των αστυνομικών.

Με ενδιαφέρον αναμένεται η αντίδραση του ίδιου του προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου, τόσο για το θέμα που προέκυψε με τη φωτογραφία όσο και για το περιστατικό μεταξύ Δ. Καμμένου και Μ. Χρυσοβελώνη.

Η ανακοίνωση του Δημήτρη Καμμένου

“Αναφορικά με τα σημερινά δημοσιεύματα του Τύπου που αφορούν την ανάρτηση παραποιημένης φωτογραφίας του Άουσβιτς καθώς και επεισόδιο με την εκπρόσωπο Τύπου των ΑΝΕΛ κα. Μαρίνα Χρυσοβελώνη θα ήθελα να δηλώσω τα εξής:

α. Η χρήση της φωτογραφίας του Άουσβιτς με αντικατάσταση της επιγραφής «arbeit macht frei» από τη φράση «Μένουμε Ευρώπη» υποδηλώνει αποκλειστικά και μόνο το οικονομικό και κοινωνικό ‘ολοκαύτωμα’ που ζει ο ελληνικός λαός στο πλαίσιο υλοποίησης των μνημονίων από το 2010 μέχρι σήμερα. Ουδόλως η ανάρτηση αυτή σχετίζεται με οιαδήποτε απόπειρα ευτελισμού του Ολοκαυτώματος των Εβραίων, όπως πολύ εύκολα μπορεί να διαπιστώσει ο οποιοσδήποτε αναγνώστης.

β. Η συντριπτική πλειοψηφία των περιγραφών των δημοσιευμάτων στο αναφερόμενο μάλιστα ως ‘πρωτοφανές επεισόδιο’ μεταξύ εμού και της κας Χρυσοβελώνη ανήκουν σε μέγιστο βαθμό στη σφαίρα της φαντασίας και μόνο. Μια έντονη συζήτηση που ατυχώς έγινε δημόσια μεταφέρθηκε δυστυχώς πολλαπλώς παραποιημένη στα ΜΜΕ για λόγους προφανώς δημοσιότητας και μόνο. Σε κάθε περίπτωση καλούνται τα ΜΜΕ που παραποίησαν τα σχετικά πραγματικά γεγονότα να αποκαταστήσουν άμεσα την αλήθεια τιμώντας τη δημοσιογραφία και το ρόλο τους. Σε αντίθετη περίπτωση, είμαι υποχρεωμένος να προασπίσω το κύρος και την αξιοπρέπεια μου καθώς και το κόμμα μου, προβαίνοντας σε όλες τις προσήκουσες νόμιμες ενέργειες ανά περίπτωση”.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε