Πέμπτη, 25 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Τα νέα κατορθώματα του κυρίου σεισάχθεια

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Το γνωρίζουν ακόμα και οι πέτρες. Ο κύριος σεισάχθεια έταξε τα πάντα προεκλογικά. Μόνο θάλασσα στα Τρίκαλα δεν πήγε, όπως θα θυμούνται το θρυλικό προεκλογικό σύνθημα του παρελθόντος οι ασπρομάλληδες ψηφοφόροι, αλλά αν υπήρχε ανάγκη κι΄ αυτό θα το έταζε. Εξάλλου δεν πληρώνει η γλώσσα τελωνείο και ο κύριος σεισάχθεια δεν κωλώνει με τίποτα όταν πρόκειται για τάξιμο. Σαν παλαιοΠΑΣΟΚΟΣ είναι μετρ του είδους

Κι΄ ενώ είναι αυτός που με την απίστευτη προεκλογική λαϊκίστικη λογοδιάρροια έφερε την κυβέρνηση στην πιο δύσκολη θέση μετεκλογικά, ξαναβγαίνει πρώτος στο κλαρί, στα κανάλια, στα ραδιόφωνα και όπου υπάρχει μικρόφωνο να κηρύξει τον ανένδοτο στη συμφωνία με τους δανειστές.

Σηκώνει πρώτος τη σημαία της αντίστασης στον πρωθυπουργό, σε λίγο μπορεί να τον δούμε με την Πόρσε να κάνει γύρους στο σύνταγμα και από το παράθυρο να ανεμίζει μαύρη σημαία (με τον κύριο σεισάχθεια τίποτα μην αποκλείεται) και αφού για να ολοκληρωθεί ο πολιτικοθρησκευτικός αχταρμάς ζήτησε ακόμα και τη βοήθεια του Θεού για να καταψηφίσει τη συμφωνία, πορεύεται προβάλλοντας την επαναστατική του συνείδηση νομίζοντας πως οι πολίτες έφαγαν ομαδικά λωτό.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε