Πολιτική

Ραχήλ Μακρή για δημοψήφισμα: Game has just begun

Με μια.. ωδή στον Αλέξη Τσίπρα, λίγη ώρα μετά το διάγγελμα του πρωθυπουργού όπου ανακοίνωσε το δημοψήφισμα, αντέδρασε μέσω Facebook η Ραχήλ Μακρή, που με τον δικό της τρόπο απάντησε και στο game over του Ντόναλντ Τουσκ.

“Ο Αλέξης Τσίπρας τίμησε τις προσδοκίες όλων μας. Τίμησε την λαϊκή εντολή για αξιοπρεπή διαπραγμάτευση με τους δανειστές για πρώτη φορά από την έναρξη της κρίσης. Για πέντε μήνες διαπραγματεύτηκε το μέλλον των παιδιών μας και μας απέδωσε πίσω την χαμένη αξιοπρέπεια”, έγραψε η Ραχήλ Μακρή.

“Χαίρομαι που διαψεύστηκαν όλοι όσοι έσπειραν ψευδείς ειδήσεις ότι το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης θα παραβιαστεί από την κυβέρνηση και πιο πολύ που για μια ακόμα φορά αποδείξαμε με έργα οτι εννοούμε τα λόγια μας.
Σε αντίθεση με αυτούς που ακόμα και την ύστατη ώρα υποστήριζαν τους ξένους για να μην φανεί η ανικανότητα και υποχωρητικότητα των κυβερνήσεων που προηγήθηκαν. GAME IS NOT OVER. GAME HAS JUST BEGUN”, καταλήγει.

 

Ο Αλέξης Τσίπρας τίμησε τις προσδοκίες όλων μας. Τίμησε την λαική εντολή για αξιοπρεπή διαπραγμάτευση με τους δανει…

Posted by Rachel Makri on Friday, 26 June 2015

Πολιτική

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Στα ευρωπαϊκά δικαστήρια ο Χρήστος Σπίρτζης για να ερευνηθεί η εμπλοκή του στην τραγωδία των Τεμπών
Ο Νικήτας Κακλαμάνης ανέφερε ωστόσο ότι δεν θα κάνει δεκτό το αίτημα του Χρήστου Σπίρτζη, λέγοντας ότι το αίτημα τον τιμά «αλλά δεν μπορεί να ικανοποιηθεί λόγω του κανονισμού της Βουλής»
Ο Χρήστος Σπίρτζης
Δημήτρης Παπαστεργίου: «Έρχεται παραγωγή τεχνητής νοημοσύνης στην Ελλάδα, ξεκίνησαν οι εξ’ αποστάσεως μαρτυρίες και ανακρίσεις»
«Αποκτάμε με χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης και από ευρωπαϊκούς πόρους προκειμένου να μπορούμε να παράγουμε Τεχνητή Νοημοσύνη εδώ. Σ’ ένα χρόνο θα είναι έτοιμο» λέει ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης
Ο Δημήτρης Παπαστεργίου
Kυριάκος Μητσοτάκης: Νέος εξωδικαστικός μηχανισμός με 6 πρωτοβουλίες που διευρύνουν την περίμετρο και στα εισοδήματα της μεσαίας τάξης
«Σχεδόν 33,5 χιλιάδες δανειολήπτες πέτυχαν ''κούρεμα'' έως 30% στις οφειλές τους και νέα ρύθμιση για την αποπληρωμή τους έως 26 χρόνια», επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ο Πρωθυπουργός
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου