Πέμπτη, 25 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Το σατανικό σχέδιο Βαρουφάκη για να εξαντλήσει τους Θεσμούς…

Το σατανικό σχέδιο Βαρουφάκη για να εξαντλήσει τους Θεσμούς…

Μέτρα και φόρους εσείς. Προτάσεις και σχέδια εμείς. Να δούμε ποιος θα αντέξει. Κάπως έτσι ήταν η στρατηγική Βαρουφάκη στις διαπραγματεύσεις, διαψεύδοντας όσους τον κατηγορούν πως δεν είχε στρατηγική.

Α, όλα κι΄ όλα ο μαιτρ της θεωρίας των παιγνίων να πηγαίνει σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι χωρίς στρατηγική; Μόνο κάτι άσχετοι θα μπορούσαν να το υποστηρίξουν αυτό.

Αυτοί μπορεί να μας υποχρεώνουν να τσαλαπατήσουμε τις ¨κόκκινες¨ γραμμές, να πάρουμε σκληρά μέτρα, να παραβιάσουμε τις προεκλογικές δεσμεύσεις, να πληρώσουμε φόρους, ξανά φόρους και εισφορές, αλλά και εμείς παίρνουμε την εκδίκησή μας. Και φαίνεται πως ο Βαρουφάκης από την αρχή διέβλεπε πως θα μας πιέσουν πολύ άσχημα και ακολούθησε την τακτική της υποχώρησης μέσω της υπερκόπωσης.

Μην μου πείτε ότι δεν καταλάβατε πως το σατανικό σκέλος της στρατηγικής του Γιάνη ήταν να τους εξοντώσει με την πολύ δουλειά, να πάθουν υπερκόπωση και τελικά να υποχωρήσουν. O Γιάνης με προτάσεις, σχέδια και νέα σχέδια, προτάσεις και ξανά προτάσεις και διαλέξεις στα Eurogroup, τους εξάντλησε τους ανθρώπους, τους οδήγησε στα όριά τους. Αλλά ήταν άτυχος δεν πρόλαβε γιατί τελείωσε ο χρόνος. Λίγο ακόμα και θα τους έστελνε…

Οποιος δεν το πιστεύει δεν έχει παρά να δει τις δηλώσεις. “Δουλεύουμε νυχθημερόν”, ¨έχουμε πολλή δουλειά”, “κάναμε εκατομμύρια μίλια” είναι μερικές από τις διαμαρτυρίες των Θεσμών.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε