Παρασκευή, 26 Ιουλ.
28oC Αθήνα

Ο “ιερός πόλεμος” που δεν άρχισε γιατί κιότεψε η Σία…

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο Κάλχας είχε μία κρυφή ελπίδα. Οταν η Αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας κλπ Σία Αναγνωστοπούλου δήλωσε ότι δεν θα χρειάζεται να δηλώνει κανείς ότι το παιδί του δεν είναι χριστιανός ορθόδοξος για να απαλλαγεί από τα θρησκευτικά, ήλπιζε ότι θα αρχίσει “ιερός πόλεμος”.

Η κρυφή ελπίδα πήγε να γίνει βεβαιότητα όταν ο Αρχιεπίσκοπος αντέδρασε μίλησε υποτιμητικά, ενδεχομένως και επιτιμητικά, για ¨κάποια κυρία” εννοώντας τη Σία και το χόντρυνε όταν κάλεσε τους πολίτες “να μην ακούν τις ανοησίες του ενός και του άλλου”.
Ετριβε τα χέρια του ο Κάλχας από κρυφή χαρά περιμένοντας να γίνει μπαρούτη η ¨κάποια κυρία¨ και να απαντήσει αναλόγως στον κύριο Ιερώνυμο.
Αλλά φευ η Σία κιότεψε και αντί για αντεπίθεση δήλωσε το κλασσικό όσων το βάζουν στα πόδια, “οι δηλώσεις μου παρερμηνεύτηκαν”.
Εντάξει Σία σταμάτα να τρέχεις… Θα σε συγχωρέσει ο Αρχιεπίσκοπος. Εξάλλου, μία κουβέντα είπες. Δεν το εννοούσες κιόλας. Μη φοβάσαι Σία, ο κύριος Ιερώνυμος καταλαβαίνει ότι μπορεί να λες και καμία κουβέντα παραπάνω, έτσι για να περνάει η ώρα.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε