Τρίτη, 23 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Πρώτη εμφατική νίκη της Καλλονής! Σάρωσε με πεντάρα

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Η Καλλονή πήρε το πρώτο της τρίποντο φέτος στη Σούπερ Λίγκα… Και φρόντισε να καλύψει αυτή την καθυστέρησή της στις νίκης με το εντυπωσιακό 5-1 επί του Παναιτωλικού στην 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Δείτε το live.

Οι γηπεδούχοι ήταν απόλυτοι κυρίαρχοι του αγώνα και οι φιλοξενούμενοι αρκέστηκαν στο γκολ της τιμής στο τέλος.
Η Καλλονή μπήκε δυνατά πίεσε την άμυνα του αντιπάλου της και πέτυχε το γρήγορο γκολ που έψαχνε στο 10′ λεπτό με τον Ελλακόπουλο. Ο Στεφανάκος δεν απέκρουσε σωστά σε σουτ του Μανούσου και ο Ελλακόπουλος έσπρωξε στα δίχτυα την μπάλα.
Στο 22′ έγινε το 2-0 ύστερα από γκέλα του Μάκου που γύρισε λανθασμένα την μπάλα στον τερματοφύλακα του. Ο Γεωργίου πρόλαβε και με πλασέ σκόραρε για πρώτη φορά στο ματς.
Η δεύτερη ήταν στο 27′ όταν με ατομική ενέργεια νίκησε τον Στεφανάκο κάνοντας το 3-0. Ομως, η Καλλονή φύλαγε κι άλλο γκολ πριν από το ημίχρονο. Στο 34ο λεπτό με κεφαλιά του Αντέτζο!
Έπεσε ο ρυθμός στο δεύτερο μέρος, αλλά δεν έλειψαν τα γκολ… Οι γηπεδούχοι πέτυχαν και 5ο στο 62ο λεπτό, όταν ο Μανούσος έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής κι… έγραψε το 5-0.
Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το γκολ της τιμής (5-1) στο 83ο λεπτό, όταν ο Ουάρντο κέρδισε φάουλ έξω από τη μεγάλη περιοχή που το εκτέλεσε εύστοχα ο Πάουλο…
Καλλονή: Χογκ, Αναστασιάδη, Αντέτζο, Ούκα, Καλτσάς, Κεϊτά, Κρολ, Τσαμπούρης (69′ Μπουρούς), Γεωργίου (61′ Μπαργκάν), Ελλακόπουλος (32′ Κλαντρούμπσκι), Μανούσος.
Παναιτωλικός: Στεφανάκος, Μαρτίνες, Κούσας, Παπάζογλου, Πάουλο, Μάκος (29′ Ρομέρο), Μπεχαράνο, Βιγιαφάνιες (65′ Ουάρντα), Κάπελ, Μαρκόβσκι (54′ Βασιλείου).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε