Τρίτη, 27 Αυγ.
32oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Το “φτιάξιμο” του Κασάμι και η… σειρά του Ερνάνι

ΦΩΤΟ Olympiacos.org
ΦΩΤΟ Olympiacos.org

Ο Μάρκο Σίλβα σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τον Ελβετό μέσο στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στην Άρσεναλ, ενώ την ίδια ώρα προσπαθεί να ανεβάσει ψυχολογικά τον Ερνάνι ώστε να μπει περισσότερο στο κλίμα της ομάδας

Πάνω στον Παϊτίμ Κασάμι έχει… πέσει ο Μάρκο Σίλβα, ενόψει της δεύτερης “μάχης” του Ολυμπιακού στο Champions League με την Άρσεναλ στο Λονδίνο.
Μετά το τέλος της προπόνησης της Πέμπτης, ο Πορτογάλος τεχνικός είχε νέο τετ-α-τετ με τον Ελβετό μέσο, ούτως ώστε να του δείξει ακριβώς τι θέλει από αυτόν στον αγωνιστικό χώρο, δείχνοντας του πως τον υπολογίζει.
Ο Σίλβα έμεινε ικανοποιημένος από την παρουσία του Παϊτίμ Κασάμι στο πλευρό του Εστεμπάν Καμπιάσο -κόντρα στη Μπάγερν- και αναμένεται να στηριχθεί και πάλι στους δύο ποδοσφαιριστές στην μεσαία γραμμή κόντρα στην Άρσεναλ.
Την ίδια ώρα, ο Ίβηρας τεχνικός προσπαθεί να ανεβάσει ψυχολογικά τον Ερνάνι ώστε να μπει περισσότερο στο κλίμα της ομάδας εν’ όψει των δύσκολων υποχρεώσεων που έρχονται.
Ο Πορτογάλος εξτρέμ αποκτήθηκε τις τελευταίες ώρες της μετεγγραφικής περιόδου από την Πόρτο και στις μέχρι τώρα συμμετοχές του δεν έχει καταφέρει να ξεχωρίσει. Ο Σίλβα όμως πιστεύει πολύ στις δυνατότητες του συμπατριώτη του και τον έχει από… κοντά, ώστε να ανέβει ψυχολογικά και να εγκλιματιστεί πιο γρήγορα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε