Δευτέρα, 5 Αυγ.
28oC Αθήνα

Νύφη έγινε φωτογράφος στον ίδιο της τον γάμο! (ΦΩΤΟ)

Νύφη έγινε φωτογράφος στον ίδιο της τον γάμο! (ΦΩΤΟ)

Στην πιο όμορφη στιγμή τους, στον γάμο τους, η Liisa Luts και ο σύντροφός της δεν ήθελαν να κάνουν κάτι συνηθισμένο. Η όμορφη νύφη άφησε στην άκρη τα κλισέ ενός γάμου και προτίμησε να φωτογραφίσει η ίδια τις στιγμές της με τον άντρα της.

Στις 28 Αυγούστου, πραγματοποιήθηκε η γαμήλια τελετή για τους δύο Εσθονούς νέους, οι οποίοι, μιας και είναι επαγγελματίες φωτογράφοι, σκέφτηκαν να το εκμεταλλευτούν, μέχρι και την ιδιαίτερη αυτή ημέρα. Ήθελαν ένα γάμο χαμηλών τόνων και άκρως συγκινητικό.

Συμφώνησαν λοιπόν, να φωτογραφήσουν κάθε στιγμιότυπο της προετοιμασίας αλλά και του μυστηρίου οι ίδιοι, με την Liisa να χρησιμοποιεί καθρέφτη όποτε το χρειαζόταν.

“Απλά τραβούσα μια φωτογραφία κάθε τόσο, με όσο πιο άμεσο και ειλικρινή τρόπο μπορούσα”, είπε η Liisa.

«Δεν υπήρξε κανένας σχεδιασμός ή πρόγραμμα, οπότε η όλη διαδικασία δεν ήταν άβολη και δεν έκλεψε την προσοχή από την ίδια τη μέρα».

Το αποτέλεσμα εξέπληξε τους πάντες. Όλοι οι φίλοι του ζευγαριού χαμογελούσαν με αυτή τη πρωτότυπη ιδέα.

“Απλά δεν νιώσαμε την ανάγκη να έχουμε μια κλασική συλλογή γαμήλιων φωτογραφιών μέσα από τα μάτια ενός τρίτου ατόμου”, είπε η Liisa.

«Θέλαμε κάτι “δικό μας” και αυτό ακριβώς πραγματεύεται αυτή η σειρά φωτογραφιών».

«Πιστεύω πως ο καθένας πρέπει να παίρνει τις δικές του αποφάσεις, είτε για το αν θέλει να παντρευτεί, είτε για το πώς να γιορτάσει εκείνη την ημέρα αν τελικά το κάνει και για οτιδήποτε άλλο στη ζωή», πρόσθεσε η όμορφη νύφη.

Πηγή: Boredpanda

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε