Σάββατο, 20 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Τα “έψαλαν” σε Εσιέν

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Στον Παναθηναϊκό που χθες διέψευδαν το περιστατικό με το αλκοτέστ του Εσιέν, σήμερα τονίζουν πως συζήτησαν με τον παίκτη, εξηγώντας του πως δεν πρέπει να δίνει δικαιώματα σε τρίτους, όπως το ίδιο ισχύει και για τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας.

Όσον αφορά το πρόβλημά του, δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Εσιέν είχε τσιμπήματα στους κοιλιακούς και τις προηγούμενες μέρες, αλλά από τη διάθεσή του να επιστρέψει στη δράση τα… υποτίμησε και δεν ανέφερε κάτι στο ιατρικό τιμ, με αποτέλεσμα να νιώσει ενοχλήσεις προχθές. Η κατάσταση δεν δείχνει σοβαρή, αλλά ο Αφρικανός άσος θα πηγαίνει συντηρητικά για να μην πάθει ζημιά και υπάρχουν κάποιες πιθανότητες να τον δούμε -έστω και σαν αλλαγή- την Κυριακή κόντρα στον Πλατανιά.

Σχετικά με το περίφημο αλκοτέστ, από την τροχαία προκύπτει ότι σε έλεγχο που έγινε στον Γκανέζο στις 2:00πμ. της Κυριακής, η ένδειξη έδειξε 0,30, που κατατάσσεται στο χαμηλό όριο (0,25-0,40). Ο Γκανέζος δεν ήταν σε καμία περίπτωση μεθυσμένος, ούτε… παραπατούσε.

Σύμφωνα με το Goal πλήρωσε πρόστιμο 200 ευρώ, ενώ επειδή το αυτοκίνητό του ακινητοποιήθηκε, το πήρε από το σημείο άνθρωπος της ΠΑΕ και ο ίδιος έφυγε με άλλο όχημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε