Σάββατο, 20 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Με Μπουονανότε στην Τούμπα η ΑΕΚ! Οι σκέψεις του Δέλλα

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Μπορεί τα πάντα να έχουν… παγώσει ελέω εκλογών, όμως στην ΑΕΚ συνεχίζουν κανονικά την προετοιμασία τους εν όψει του πρώτου ντέρμπι της χρονιάς, κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Τραϊανός Δέλλας έχει αποφασίσει να κατεβάσει την ομάδα με τον Ντιέγκο Μπουονανότε βασικό. Ο Αργεντίνος “νάνος” έκλεψε την παράσταση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και ο Δέλλας ελπίζει πως θα μπορέσει να δημιουργήσει εξίσου πολλά ρήγματα και κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Αυτό που δεν έχει ξεκαθαρίσει είναι η θέση στην οποία θα αγωνιστεί ο Μπουονανότε. Ο Δέλλας τον δοκίμασε και στην κορυφή της επίθεσης, αλλά και πίσω από τον επιθετικό, και ανάλογα με τη θέση που θα πάρει, θα διαμορφωθεί και ο υπόλοιπος σχηματισμός.

Τις υπόλοιπες τρεις θέσεις διεκδικούν οι Πλατέλλας, Αραβίδης, Βάργκας και Μπαρμπόσα, ενώ θεωρείται δύσκολο να ξεκινήσει βασικός ο Πέτρος Μάνταλος.

Κατά τα λοιπά, οι Γιόχανσον και Σιμόες δεν “κουνιούνται”, ενώ στην άμυνα Γκάλο, Κολοβέτσιος και Τζανετόπουλος πρέπει να θεωρούνται σίγουροι, με τον Σοϊλέδη να έχει προβάδισμα έναντι του Ντιντάκ για το αριστερό άκρο. Γάντια βασικού θα πάρει (λογικά) και πάλι ο Μπαρόχα, ο οποίος, πάντως, δεν έχει πείσει με την μέχρι στιγμής παρουσία του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε