Πέμπτη, 18 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Εκλογές 2015: Ζωγράφισαν τον αγκυλωτό σταυρό στα γραφεία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις Σέρρες!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Οι δράστες που παραμένουν ασύλληπτοι εξαφανίστηκαν από την περιοχή αμέσως μετά την επίθεση

Μετά την επίθεση στα γραφεία η ΑΝΤΑΡΣΥΑ εξέδωσε ανακοίνωση: ”Ανήμερα της επετείου της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα και με την επίσημη ανάληψη της πολιτικής ευθύνης από την Χρυσή Αυγή, φασίστες – λαδοβούλγαροι επέλεξαν να επιτεθούν στα γραφεία της τοπικής επιτροπής της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Σερρών. Κινούμενοι στα σκοτάδια, όπως αρμόζει στους απογόνους του Χίτλερ, σχημάτισαν τον αγκυλωτό σταυρό ως υπογραφή στο σύμβολο της Combat 18 ( C18 ), γνωστή οργάνωση για την δολοφονική – φασιστική δράση της στην Ευρώπη.

Είναι γνωστός ο ρόλος των φασιστικών ακροδεξιών συμμοριών, της Χρυσής Αυγής, της Combat 18 και άλλων, και η σύνδεσή τους με το κράτος και τις δυνάμεις καταστολής που σε αγαστή συνεργασία επιτίθενται σε μετανάστες, πρόσφυγες, απεργούς, αγωνιστές του κινήματος, αριστερούς και κομμουνιστές, ενώ στέκονται προσοχή μπροστά στα αφεντικά και την τρόικα. Η κυβέρνηση, οι κρατικοί μηχανισμοί και η Ελληνική Αστυνομία έχουν την ευθύνη για την δράση των ναζί τραμπούκων”.

Ύστερα από το συστηματικό και επιλεκτικό πογκρόμ επιθέσεων της μαύρης αγέλης των φασιστοειδών τις τελευταίες μέρες εναντίον μελών της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, είναι ξεκάθαρο ότι ο στόχος τους είναι ο κόσμος της μαχόμενης αριστεράς, των κινημάτων και γενικότερα τα αγωνιζόμενα τμήματα του λαού και όχι το κεφάλαιο και οι πολιτικές που διαιωνίζουνε τη φτώχεια και την εξαθλίωση της κοινωνίας” καταλήγει η ανακοίνωση.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε