Τρίτη, 16 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Κως: Συστήθηκε ως υπάλληλος της ΔΕΗ και παγίδεψε ιδιοκτήτρια σπιτιού!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Με δάκρυα στα μάτια, η άτυχη γυναίκα περιγράφει τα όσα έζησε μέσα στο σπίτι της…

Αρκετά τρομοκρατημένη ήταν η ηλικιωμένη κυρία, εξιστορώντας το χρονικό της απίστευτης κλοπής. “Ήταν περίπου 11 το πρωί όταν χτύπησε η πόρτα και αντίκρυσα έναν κύριο, ο οποίος με πολύ ευγένεια μου είπε ότι ήταν υπάλληλος της ΔΕΗ και έπρεπε να ελέγξει το ρολόι γιατί υπήρχε διαρροή…

Μπήκε στο σπίτι και άρχισε να ελέγχει τις μπρίζες και τις συσκευές του σπιτιού. Εν συνεχεία άρχισε να κάνει τηλέφωνα υποτίθεται στον προϊστάμενο του και να του λέει αν θα έρθει και ο δεύτερος υπάλληλος της ΔΕΗ, προκειμένου να λύσουν το πρόβλημα. Εν τω μεταξύ στο διάστημα αυτό η κόρη μου φτάνει τυχαία στο σπίτι και μου λέει ότι αφήνει στο τραπέζι ένα μπλοκ και 250 ευρώ και φεύγει γιατί και εκείνη πείστηκε ότι όλα ήταν κανονικά.

Σε λίγα λεπτά φτάνει ο δεύτερος υπάλληλος της ΔΕΗ με το ψευδώνυμο Στέλιος, παίρνει τα χρήματα από το τραπέζι, ενώ ο άλλος συνέχιζε να ελέγχει τα δωμάτια. Μετά από λίγο με ενημέρωσαν ότι τελείωσαν την εργασία τους, λέγοντας μου ότι μέχρι τη μία θα έπρεπε να έχω ολοκληρώσει κάθε είδους οικιακή εργασία. Επειδή κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, τηλεφώνησα στην άλλη μου κόρη για να την ενημερώσω.. Μόλις σήκωσε το τηλέφωνο μου είπε ότι με έψαχνε όλο το πρωί για να με ενημερώσει ότι υποτιθέμενοι υπάλληλοι της ΔΕΗ έκλεβαν σπίτια και τότε διαπίστωσα πως ήμουν και εγώ ένα από τα θύματα τους”.

Σε ερώτηση για το πως αισθάνεται τώρα για την περιπέτεια της, αρκετά συγκινημένη και με δάκρυα στα μάτια δήλωσε ότι θα θυμάται την χθεσινή μέρα και πως ο Θεός ήθελε να ζήσει ακόμη μερικά χρόνια, αφού γλίτωσε τα χειρότερα μιας και δεν ερχόταν τυχαία η κόρη να αφήσει τα χρήματα κανείς δεν ξέρει ποιο θα ηταν το σχεδιο τους αν δεν έβρισκαν τα χρήματα στο τραπέζι..

Πηγή: kostoday.com

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε