Δευτέρα, 5 Αυγ.
33oC Αθήνα

Βρήκαν νεκρή σε χωράφι 20χρονη καλλονή

Βρήκαν νεκρή σε χωράφι 20χρονη καλλονή

Συντετριμμένοι οι γονείς της 20χρονης Nina Paunova που βρέθηκε νεκρή σε χωράφι κοντά στο εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητό της.

Το πτώμα της κόρης του καθηγητή Χημείας Vesselin στο πανεπιστημίου Hull ανακαλύφθηκε σε απομονωμένο σημείο κοντά στο Etton, στο Yorkshire Wolds, την περασμένη Τρίτη.

Η 20χρονη, που περιγράφεται από φίλους της ως “η ομορφιά του Beverley”, ζούσε με τη μητέρα της Niviana, τον πατριό της Jim McGivern και η 11χρονη αδερφή της Marina.

“Ήταν αξιαγάπητη. Είχε πολλούς φίλους και γεμάτη ζωή. Πάντα ήθελε να δοκιμάζει νέα πράγματα σε ωραίο περιβάλλον και αγαπούσε τα ταξίδια”, σημείωσε η μητέρα της.

Η Nina Paunova από τη Βουλγαρία βρέθηκε σε ηλικία 5 ετών στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου σπούδασε τέχνη και σχέδιο στο Bishop Burton College όπου έλαβε τριπλή διάκριση στις τελικές εξετάσεις της. Είχε κερδίσει υποτροφία και επρόκειτο να ξεκινήσει τις σπουδές της για πτυχίο μόδας και μάρκετινγκ στο Manchester Metropolitan University.

Στενοί της φίλοι και πρώην συμμαθητές απέτισαν φόρο τιμής, με τη Lisa Murphy να γράφει στο Facebook “R.I.P Nina, είσαι η ομορφιά του Beverley και θα μας λείψεις πολύ”.

“R.I.P όμορφη” έγραψε η Olivia Oxton και “ήταν το πιο όμορφο κορίτσι που έχω δει” σχολίασε η Jaide Andrews.

Η αστυνομία ανακοίνωσε πως δεν αντιμετωπίζει ως ύποπτο τον θάνατό της.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε