Σάββατο, 28 Σεπτ.
29oC Αθήνα

Τούρκος διακινητής με μεγάλο θράσος! Προσπάθησε να “λαδώσει” τελωνειακό στον Έβρο

ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.
ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

Ο Τούρκος συνελήφθη και κατηγορείται για παράνομη μεταφορά δύο μη νόμιμων μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας και απόπειρα δωροδοκίας.

Με το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ φέρεται να επιχείρησε το απόγευμα της Τετάρτης ένας 53χρονος Τούρκος
να “λαδώσει” τελωνειακό στον Έβρο, για να περάσει δύο μετανάστες στην χώρα, τους οποίους έκρυβε μέσα στο φορτηγό του.

Ο 53χρονος, συνελήφθη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης
και κατηγορείται για παράνομη μεταφορά των δύο μη νόμιμων μεταναστών από το ράκ, στο εσωτερικό της χώρας και απόπειρα δωροδοκίας.

Τους έκρυβε στην καμπίνα

Ο φερόμενος ως δράστης οδηγώντας το φορτηγό με τούρκικες πινακίδες, πήγε στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, για να μπει στη χώρα.
Κατά τον έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί σε συνεργασία με αξιωματούχους του FRONTEX και τελωνειακούς υπαλλήλους,
διαπιστώθηκε ότι ο Τούρκος είχε κρύψει στην καμπίνα του οχήματος δύο μη νόμιμους μετανάστες, προωθώντας τους με αυτόν τον τρόπο παράνομα στην ενδοχώρα.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, μόλις ο 53χρονος διαπίστωσε ότι η πράξη του έγινε αντιληπτή από τελωνειακό υπάλληλο, του προσέφερε το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ, για να μην αποκαλύψει την παράνομη μεταφορά και να αποφύγει τη σύλληψη.

Κατασχέθηκε το φορτηγό αλλά και το χρηματικό ποσό των 570 ευρώ.

Σημειώνεται ότι ο φερόμενος ως δράστης έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας.  Οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης
ενώ την προανάκριση έκανε το Αστυνομικό Τμήμα Κήπων.

Πηγή: ThrakiToday

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε