Σάββατο, 17 Αυγ.
35oC Αθήνα

Eurobasket 2015: Ο Μίροτιτς έσκισε τη σημαία της Σερβίας! (VIDEO)

ΦΩΤΟ twitter.com
ΦΩΤΟ twitter.com

Ο παίκτης της Ισπανίας -με καταγωγή από το Μαυροβούνιο– ήταν εκτός εαυτού μετά την ήττα των “φούριας ρόχας” από την Ιταλία και… ξέσπασε σε μια σημαία της Σερβίας

Με την λήξη του αγώνα και την ώρα που πήγαινε στα αποδυτήρια, ο Μίροτιτς έσκισε μια σημαία της Σερβίας που κυμάτιζε πάνω από το κεφάλι του.

Ο ίδιος, έσπευσε αργότερα κι ενώ ήδη στην Σερβία γινόταν λόγος για Σκάνδαλο από τα ΜΜΕ της χώρας να απολογηθεί για την πράξη του, μέσω “twitter”, ισχυριζόμενος ότι δεν κατάλαβε ότι ήταν σημαία της Σερβίας αυτό που έσκισε και προφανώς νόμιζε πως πρόκειται για κάποιο οπαδικό πανό.


Πιο συγκεκριμένα ο φόργουορντ των Μπουλς έγραψε: “Είμαι βαθύτατα λυπημένος, αναφορικά με την αντίδραση μου μετά το παιχνίδι. Δεν συνειδητοποίησα ότι επρόκειτο για σημαία, πολύ δε περισσότερο γι αυτήν της Σερβίας. Κοιτούσα στο πάτωμα, εξαιτίας της έντασης του παιχνιδιού και ένιωσα κάτι στο πρόσωπο μου. Δεν θα προσέβαλα ποτέ κανένα σύμβολο”.

Το θέμα, πάντως, έχει πάρει διαστάσεις και στην άλλη μεριά του Ατλαντικού, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που συγκρίνουν την συγκεκριμένη ενέργεια με αυτή του Βλάντε Ντίβατς πριν από 25 χρόνια στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Αργεντινής.

Να θυμίσουμε πως ο Σέρβος σέντερ είχε πετάξει μια σημαία της Κροατίας, μετά την κατάκτηση του τροπαίου από την ενιαία, τότε, Γιουγκοσλαβία, λίγο καιρό πριν ξεσπάσει ο εμφύλιος πόλεμος στη βαλκανική χώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε