Κυριακή, 4 Αυγ.
36oC Αθήνα

Εκλογές 2015 – Η Λίνα και το νέο προεκλογικό σποτ της ΝΔ

Εκλογές 2015 – Η Λίνα και το νέο προεκλογικό σποτ της ΝΔ

Περισσότερο με βίντεο κλιπ παρά με προεκλογικό σποτ μοιάζει το νέο… videaκι της Νέας Δημοκρατίας, στο οποίο “στοχοποιείται” ο Αλέξης Τσίπρας και πρωταγωνιστεί η… Λίνα, ιδιωτική υπάλληλος.

Ακόμη ένα νέο σποτ με τίτλο “Μία μέρα στη ζωή της Λίνας, ιδιωτικής υπαλλήλου” έδωσε στη δημοσιότητα η Νέα Δημοκρατία.

Η Λίνα ξυπνάει το πρωί και ακούει τον Αλέξη Τσίπρα από την τηλεόραση να λέει πως “το μνημόνιο επαναλαμβάνω δεν υπάρχει”. Παίρνει την τσάντα της, βγαίνει από το σπίτι και μπαίνει στο αυτοκίνητό της.

Στον δρόμο για τη δουλειά, σταματάει να γεμίσει με βενζίνη το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου της με μόλις… 5 ευρώ. Δυναμώνει την ένταση στο ραδιόφωνο και ακούει πάλι τον Αλέξη Τσίπρα να λέει πως “αυτή η κυβέρνηση δεν πρόκειται να ψηφίσει ένα νέο μνημόνιο”.

Το πλάνο αλλάζει και η Λίνα σταματάει έξω από ένα μαγαζί με τηλεοράσεις που κλείνει και ξεπουλάει. Στις οθόνες βλέπουμε την ψήφιση του μνημονίου στη Βουλή και ακούγεται το εξής: “Α’ Αθηνών Τσίπρας Αλέξιος, Ναι”. Ο Αλέξης Τσίπρας ψηφίζει το μνημόνιο.

Στη συνέχεια η Λίνα μπαίνει στο γραφείο της, βλέπει συναδέλφους της να αποχωρούν γιατί έχουν απολυθεί, την ώρα που ο Αλέξης Τσίπρας ακούγεται να μιλάει για πρόγραμμα νέων θέσεων εργασίας.

“Δεν γίνεται έτσι. Όλοι μαζί πάμε την Ελλάδα μπροστά”, καταλήγει το νέο προεκλογικό σποτ της Νέας Δημοκρατίας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΠΟΤ ΤΗΣ ΝΔ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε